Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

"ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ :ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ "ΑΓΡΙΑ" ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ DVD ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

kasidiaris-hxhtiko1

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν ένα νέο πιο "φρέσκο" DVD στο οποίο ακούγονται πολύ χειρότερα πράγματα-σημεία και τέρατα με γνωστούς πρωταγωνιστές-να έρχεται μέχρι τη νύχτα της 29ης Δεκεμβρίου και να σκάζει σαν βόμβα στο διεφθαρμένο Κοινοβούλιο των απατεώνων της Βουλής, των αποστατών και των πολιτικών ανδρών που πρόδωσαν τον Λαό και εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους....Η μέθοδος-κατά τις πληροφορίες που κυριαρχούν- θα είναι η ίδια, μέσω youtube Ελληνικού και ξένου.
Από όλα όσα έχουμε πληροφορηθεί από πηγές που προς το παρόν θέλουν να κρατήσουν για ευνόητους λόγους την ανωνυμία τους και προέρχονται ΚΑΙ μέσα από το Μαξίμου(Αντωνάκη έχεις πολλούς ρουφιάνους που σε πουλάνε μέρα με τη μέρα)λένε ότι εαν αυτά που υπάρχουν βγουν στον αέρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ...
πέσει εκείνη την ώρα η κυβέρνηση.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ
Αδεια να μεταβούν στη Βουλή και να ψηφίσουν για την ανάδειξη ή όχι προεδρου της Δημοκρατίας έδωσε η αρμόδια αρχή στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Είναι η πρωτη φορά που η εισαγγελία ανάβει το πράσινο φως προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινοβουλευτική διαδικασία με εξαίρεση τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελέας , εκτίμησε πως αυτη τη φορά πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα ενώ όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι
Θα μπορούσε να τεθεί και συνταγματικό ζήτημα, σε αντίθετη περίπτωση.
Η άδεια του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού αφορά τους προσωρινά κρατουμενους στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη.
Ενώ αναμένεται να πει ναι ο εισαγγελέας και στον ανεξάρτητος πλεον Στάθη Μπούκουρα ο οποίος κρατείται στον Ναύπλιο.
Υπενθυμίζεται ότι πριν απο λίγες μέρες η εισαγγελέας Εφετών ειχε προτείνει να αφεθεί ελευθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο κ.Μπούκουρας, αλλά ακόμα δεν εχει εκδοθεί το σχετικό βουλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive