Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ >>>Στρατηγοί τους είπαν «» Ως εδώ, θα επέμβουμε !!


Δεν σας επιτρέπουμε να παίζετε με την νοημοσύνη του λαού και το Σύνταγμα !!!! 300 Βουλευτές λέει το σύνταγμα για την εκλογή πρόεδρου;
E...300 θα είναι !!!
ΗΘΕΛΑΝ..ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!! 
Με πραξικοπηματικό τρόπο ήθελαν να παίξουν την τελευταία ζαριά τους στην τσόχα.
Σαμαράς και Βενιζέλος προσπάθησαν με πλαστό τρόπο να εκλέξουν πρόεδρο της ανύπαρκτης δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε ..με κανονικό πραξικόπημα !!!...
Δηλαδή η Τρίτη τελική ψηφοφορία να γινόταν επί του συνόλου των παρόντων βουλευτών μιας και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αν και παρανόμως ευρίσκονται στην φυλακή και το ξέρουν πολύ καλά αυτό ,θα εκλεγόταν πρόεδρος χωρίς τον μαγικό αριθμό των 180 !!

Την τελευταία στιγμή μάλλον τους ειδοποίησαν ότι αν έκαναν αυτό , η Βουλή θα βρισκόταν σε 10 λεπτά περικυκλωμένη από μονάδες του στρατού που θα ήθελαν να προστατευόσουν το πολίτευμα και θα τους συλλάμβαναν !!

Έτσι όχι μόνο έκαναν πίσω αλλά όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα είναι παρόντες σε όλες τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του υποψηφίου πρόεδρου της ..ας την ξαναπούμε Δημοκρατίας !!!   
Ο υποψήφιος θα παραμείνει υποψήφιος , και απλά ή στις 1 ή στις 8 Φεβρουαρίου 2015 ο ελληνικός λαός θα τους στείλει οριστικά στο πιο μαύρο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Mέσα σε αυτό το βρώμικο σκηνικό επιστράτευσαν αρκετούς δημοσιογράφους για να τρομοκρατήσουν τους έλληνες πολίτες οι οποίοι είναι συνένοχοι και θα πρέπει να μην μείνουν ατιμώρητοι!   


Όλοι δε αυτοί που παρέδωσαν και πρόδωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες θα πρέπει να μην ξαναδούν ποτέ την ανατολή του ήλιου και να σαπίσουν σε κάποιο κελί  φυλακής !!!

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ;ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΗΔΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive