Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

(Φτου σκόρδα) Έκτακτη συνάντηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Καμμένου: Το παρασκήνιο.Θα του κάνει .... Βουντού;

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις όσο εκκρεμεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ζήτησε να συναντηθούν. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού το πρωί της Πέμπτης, στην οδό Αραβαντινού. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως το ραντεβού είναι στις 11:00 το πρωί, ενώ αποκάλυψε πως οι δύο πολιτικοί άντρες έχουν συχνή επαφή και συζητούν όλες τις πολιτικές εξελίξεις....
 Με την πρωτοβουλία αυτή ο πρώην πρωθυπουργός είναι σαφές πως θέλει να συζητήσει με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περί εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός σκοπεύει να εξηγήσει στον Πάνο Καμμένο τις συνέπειες από τη μη εκλογή Προέδρου και την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.  η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι πολιτικές διεργασίες είναι άκρως πυρετώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive