Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Βουλγαρία: Θρίλερ με τον πρώην επικεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας - Αγνοείται η τύχη του

Η βουλγαρική αστυνομία αναζητά τον πρώην επικεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (DANS) Πέτκο Σέρτοφ, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας στο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BTA. Ο Πέτκο Σέρτοφ ήταν ο πρώτος προεδρεύων της Βουλγαρικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, όταν συγκροτήθηκε το Ιανουάριο του 2008. Ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας για ένα χρόνο και στη συνέχεια, από το 2009 - 2013 ήταν επικεφαλής του Κέντρου Πρόληψης και Καταπολέμησης της Διαφθοράς...
και του Οργανωμένου Εγκλήματος. Οι έρευνες των βουλγαρικών αρχών απέβησαν άκαρπες, με αποτέλεσμα να ζητήσουν τη βοήθεια της Ιντερπόλ.
Ο Σερτόφ ήταν επικεφαλής της βουλγαρικής μυστικής υπηρεσίας DANS στο διάστημα 2008-09 και «γνωρίζει όλα τα μυστικά της χώρας», σύμφωνα με Βούλγαρο αξιωματούχο.
Η τελευταία του εμφάνιση έγινε πριν μια, σχεδόν, εβδομάδα, σε ξενοδοχείο της Σόφιας, από το ΑΤΜ του οποίου απέσυρε 4.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.
Τα κινητά του τηλέφωνα βρέθηκαν στο σπίτι του. Ο ίδιος εξαφανίστηκε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο μάλλον είχε ενοικιάσει. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε τρεις μέρες αργότερα, από την σύζυγό του, η οποία δήλωσε πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους.
Βούλγαρος αστυνομικός δήλωσε πως ο Σερτόφ δεν ξόδευε ποτέ πολλά χρήματα και η ανάληψη 4.000 ευρώ είναι ύποπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive