Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η  ιταλική τηλεόραση επικαλούμενη μαρτυρία Τούρκου διασωθέντα  υπάρχουν τέσσερις νεκροί στο Norman Atlantic. Σύμφωνα με το Rai News, ο Τούρκος διασωθέντας δήλωσε στην τηλεόραση πως είδε σε μία λέμβο τέσσερις νεκρούς. Ο άνθρωπος, σε κατάσταση σοκ, είπε πως είδε τη βάρκα να έχει σφηνώσει και να έχει καεί. Αν η πληροφορία ισχύει, ο αριθμός των νεκρών από τη ναυτική τραγωδία της Κυριακής θα φτάσει στους πέντε, αφού ήδη έχει ανακοινωθεί ο θάνατος του Έλληνα Γιώργου Ντούλη...
που στην προσπάθειά του να μπει σε σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκε σε "γλίστρα" του πλοίου και έχασε τη ζωή του. Μαζί του ήταν η σύζυγός του, που διασώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί τραυματισμένη σε νοσοκομείο του Μπρίντεζι. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί. H επιχείρηση διάσωσης στο Normal Atlantic συνεχίζεται 324 έχουν διασωθεί και 149 άνθρωποι περιμένουν τα ελικόπτερα του ιταλικού και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού να τους σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive