Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ. "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ !!" Εμείς ξέρουμε τι κάνει όταν είναι ξύπνιος. ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ:
Καλή μας κυρία, καλές οι ευχές και οι προσευχές αλλά αν δεν τα πιστεύει ο "προσευχόμενος" ή κάνει τα αντίθετα με τα ... "ευχόμενα" είναι απλά Θεοπαίχτης. Προσεύχεται άραγε ΚΑΙ για αυτούς που οδήγησε δια των πολιτικών του πράξεων, στην αυτοκτονία, στην πείνα, στην εξορία, στην μιζέρια; Αν ναι και αν το πιστεύει υπάρχει τρόπος επανόρθωσης, να σας πάρει και να εξαφανιστείτε απο προσώπου ... Ελλάδας, όπου κι αν πάτε θα περνάτε καλά με τα προσόντα που κι οι δυό σας διαθέτετε. Αφήστε εμας στον "παράδεισο" που με την βοήθεια του συζύγου σας ζούμε. Μην ξεχνάτε κυρία μου ότι το ψωμί που τρώτε είναι βουτηγμένο στο αίμα των Ελλήνων για τους οποίους ο αγαπητός σας σύζυγος ... προσεύχεται. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Κυρία μου, με την οικογένειά σας. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ>>

1 σχόλιο:

  1. Άντε ξεσκίσου μωρή βρώμα, όταν έρθει ή ώρα τού προδότη σου, εκεί νά δούμε εάν θά κάνει τήν προσευχούλα του νά τόν γλυτώσει ό θεός του ό διάβολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive