Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ;


Την απόφασή του να ιδρύσει νέο κόμμα ετοιμάζεται ν” ανακοινώσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας κι ανεξαρτήτως αν η Βουλή έχει ή δεν έχει εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ποιο θα είναι το όνομα του νέου κόμματος; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προκριθεί 4 ονόματα.  Το «Σοσιαλιστικό Κίνημα» (ΣΟΚ), η «Αλλαγή» το «Κίνημα Αξιών» ή (ΣΟ.ΚΙΝ) Σοσιαλιστικό κίνημα....Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για ένα κόμμα που δεν θα έχει οργανώσεις και θα στηρίζεται στην αυτοοργάνωση και στην απευθείας σχέση του ηγέτη με το λαό, χωρίς μεσάζοντες, όπως λένε οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που εργάζονται πυρετωδώς για την ημέρα ίδρυση του νέου κόμματος.
Οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος έχουν αναλάβει τις «ζυμώσεις» με στελέχη και έχουν κάνει εκατοντάδες τηλεφωνήματα σε όλη τη χώρα: Σε πρώην βουλευτές, πρώην στελέχη Νομαρχιακών Επιτροπών και πρώην δημάρχους με στόχο να κλείσουν τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive