Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

"ΠΕΛΑΓΩΣΕ" Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ. ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΜΕΝΙΟ. ΒΙΝΤΕΟ



Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και κυρίως στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα.
Στην Αθήνα, μετ’ εμποδίων γίνεται η κυκλοφορία στους δρόμους. 
Σχεδόν ακινητοποιημένα είναι τα αυτοκίνητα στην οδό Κατεχάκη, στο ύψος της Κηφισίας, καθώς κλειστοί παραμένουν οι γύρω δρόμοι από το Παλαιό Ψυχικό, λόγω....

 της επίθεσης στην ισραηλινή πρεσβεία.

Real.gr- ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ από realmedialive

Πλημμυρισμένο είναι το οδόστρωμα στον Ασπρόπυργο, ενώ παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία από Δαφνί προς Χαϊδάρι.
Στο Ντράφι, στην οδό Δωριέων έπεσε μεγάλο κομμάτι βράχου, με τα οχήματα να περνούν με δυσκολία. 
Στο Ίλιον, στην Λεωφόρο Θηβών, υπάρχει καθίζηση οδοστρώματος, ενώ στον Κορυδαλλό χαλασμένα είναι τα φανάρια στην Γρ. Λαμπράκη.
Εκκενώνεται το Ορμένιο
Εντολή για εκκένωση του Ορμενίου Έβρου, λόγω του μεγάλου κινδύνου για πλημμύρα στα σπίτια του χωριού, ύστερα από σπάσιμο του αναχώματος, έδωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.
Ήδη πάντως, οι κάτοικοι από τα πρώτα σπίτια του χωριού, έχουν ξεκινήσει να απομακρύνουν αντικείμενα.
Εξάλλου, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας οικισμοί στην Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί, μετά το σχετικό αίτημα που διατυπώθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις τοπικές αρχές, στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου έχουν πλημμυρίσει περισσότερα από 80.000 στρέμματα, από θραύσεις αναχωμάτων και τεχνητές εκτονώσεις στον ποταμό.
Προβλήματα στην Κεντρική ΜακεδονίαΣτο μεταξύ, συνεχίζονται τα προβλήματα που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Χαλκιδική.
Συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προέβησαν σήμερα σε είκοσι τέσσερις αντλήσεις υδάτων στο νομό Θεσσαλονίκης.
Σε δεκατρείς αντλήσεις υδάτων και τρεις κοπές δέντρων προχώρησε η Πυροσβεστική στη Χαλκιδική, ενώ στο Κιλκίς χρειάστηκε να κάνει εφτά αντλήσεις, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Χθες, τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στην Κ. Μακεδονία, για τους δύο αγνοούμενους της σφοδρής κακοκαιρίας καθώς τα σωστικά συνεργεία τους εντόπισαν νεκρούς. 
Τον έναν στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού στη Θεσσαλονίκη και τον άλλον στο χωριό Άσπρο του Κιλκίς. 
Το σκηνικό του καιρού 

Έως το βράδυ ο καιρός στα ηπειρωτικά θα παρουσιάσει βελτίωση και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Αιγαίο.
Αίθριος θα είναι το Σαββατοκύριακο γενικά ο καιρός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive