Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση γρίφος Μητσοτάκη με Παπούλια σε λίγη ώρα

papoyulias_mitsotakis
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια θα έχει την Παρασκευή στις 2 μ.μ. ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης. Σύμφωνα με «Το Βήμα» ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Π. Καμμένο τηλεφώνησε στην Προεδρία της Δημοκρατίας και ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας....
Η απάντηση του κ. Παπούλια ήρθε σε μία ώρα και το ραντεβού κλείστηκε για τις 2 μ.μ. αφού προηγουμένως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τα διαπιστευτήρια των πρεσβευτών του Βιετνάμ και της Σαουδικής Αραβίας. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ο λόγος της συνάντησης εκτιμάται ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να εκφράσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ανησυχία του στην περίπτωση που διεξαχθούν πρόωρες εκλογές και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην οικονομία, τη στιγμή που η διαπραγμάτευση με την τρόικα παραμένει ανοιχτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive