Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ

Φωτογραφία για Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Λέσχη ΜπιλντερμπεργκMια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση κάνει για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας ο... γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος, ειδικευμένος και σε θέματα της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, Daniel Estulin. Σύμφωνα με την ανάλυσή του οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να «υποτάξουν» τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά η Μόσχα κερδίζει στο φινάλε την Ουάσιγκτον. "Κάθε χρόνο από το 2003 η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ έχει στην ατζέντα της τον Πούτιν" σχολίασε ο συγγραφέας.  "Αν είσαι οι Ηνωμένες Πολιτείες, έως ότου μπορέσεις να υποτάξεις τη Ρωσία και την Κίνα, δεν πρόκειται να έχεις μια δική σου παγκόσμια κυβέρνηση, ή μία παγκόσμια ομοσπονδία," είπε ο Estulin Press TV την Πέμπτη.....
Οι ΗΠΑ θέλουν να διοικούν τον κόσμο για λογαριασμό όλων των άλλων και να έχουν τη Ρωσία ως ένα από τα "υποτελή κράτη," πρόσθεσε.
Ο Estulin, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι σε σύγκρουση με τη Ρωσία επειδή ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προσπαθήσει να κρατήσει τη Ρωσία ως ανεξάρτητη χώρα, αντί να είναι ένα "υποτελές κράτος" στις δυτικές δυνάμεις.

Είπε ακόμη πως ο Πούτιν ήταν φίλος "όσο η Ρωσία έπαιζε με τους αμερικανικούς και δυτικούς κανόνες."
Ωστόσο, ο Πούτιν ξαφνικά μετατράπηκε σε δικτάτορα και έγινε ο νούμερο ένα εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών αφότου η ρωσική κυβέρνηση αντιτάχθηκε στο να μεταραπεί υποτελη της εξωτερικής πολιτική των ΗΠΑ και των δυτικών κυβερνήσεωνς, εξήγησε ο αναλυτής.
Ο Estulin είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για τη Ρωσία και την Κίνα, διότι η Κίνα είναι μια «οικονομική δύναμη» και η Ρωσία είναι μια "στρατιωτική δύναμη."
"Η Ρωσία κερδίζει στο φινάλε στον ανταγωνισμό μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive