Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο Aμερικανός ομοφυλόφιλος σχεδιαστής βλάσφημος Τομ Φορντ. Γράφει ο Θάνος Κόκκαλης (Δημοσιογράφος - Πρόεδρος ΝΕ.Ο.Σ)


Την περίοδο των Χριστουγέννων επέλεξε ο γνωστός αμερικανός ομοφυλόφιλος σχεδιαστής, Τομ Φορντ για να λανσάρει έναν αντρικό σταυρό με την μορφή πέους. Ενώ οι Χριστιανοί γιορτάζουμε την γέννηση του Θεανθρώπου που βγήκε από τα σπλάχνα της Παναγίας  για να μας διδάξει και να μας καθοδηγήσει σ ένα δρόμο ηθικό και πνευματικό, ο αισχρός αμερικανός σχεδιαστής λανσάρισε τον χρυσό αυτό σταυρό που μάλιστα κοστίζει 790 δολάρια ή 630 ευρώ! Ο αμερικανός σχεδιαστής που παντρεύτηκε.. πρόσφατα έναν ηλικιωμένο άντρα και μαζί υιοθέτησαν..και παιδί έχει μεγάλη πέραση όχι μόνο στις Η.Π.Α αλλά γενικότερα στην παγκόσμια αγορά. Εξάλλου διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί και ανταμείβει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ως εκ τούτου δεν θ άφηνε τέτοιο «ταλέντο» στα αζήτητα και αβοήθητο....
Οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί του Χόλυγουντ , όπως ο Μπράντ Πιτ, ο Τζώρτζ Κλούνι και άλλοι, στήριξαν τον σχεδιαστή από την πρώτη κιόλας μέρα, όταν εγκατέλειψε τον οίκο Gucci για να ξεκινήσει τον δικό του ομώνυμο οίκο «Τομ Φορντ» . Αν ο Τομ ήταν straight δηλαδή ετεροφυλόφιλος ,πιθανότατα όσο ταλέντο και αν έχει, θα ήταν στα αζήτητα και μάλλον θα αναγκαζόταν να πουλάει σταυρούς και κοσμήματα σαν πλανόδιος για μερικά δολάρια την ημέρα. Ο Φόρντ όμως βρίσκει και τα κάνει αφού ελάχιστοι χριστιανικοί κύκλοι αντιδρούν μέχρι τώρα στο νέο αίσχος του σχεδιαστή και οι σημαντικότερες αντιδράσεις καταγράφονται από υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι σχολιάζουν ότι ο σταυρός-πέος είναι μεγάλη προσβολή, άρρωστη κίνηση, ενώ άλλοι χαρακτηρίζουν τον σχεδιαστή τρελό. Σίγουρα τρελός δεν είναι ο αμερικανός και ούτε σχεδίασε αυτό το εμετικό αντικείμενο τυχαία για να το βάλει στην χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του. Η Νέα Τάξη θέλει κάθε τι ηθικό και υγιές να το ανατρέψει και να το καταστήσει ανήθικο, άρρωστο και πρόσκαιρο, έτσι μόνο θα καταφέρει να ελέγξει γρήγορα, άμεσα και εύκολα την ανθρωπότητα . Η υλική και σαρκική επιθυμία που αναφέρονται στα πιο πρωτόγονα και χαμηλότερα ένστικτα του ανθρώπου, είναι για τους Νεοταξίτες  η συνταγή που θέλουν να εμφυσήσουν μέσα από την καθημερινή προπαγάνδα όπως αυτή προβάλλεται από την τηλεόραση ,τον κινηματογράφο και το μουσικό στερέωμα. Το πραγματικό Φως, η αναζήτηση πνευματικών διαδρομών, η σκέψη, η ανεξαρτησία που προκύπτει από αυτή αλλά και η εξύψωση της ψυχής, αποτελούν τον εχθρό των Νεοταξιτών . Δεν είναι τυχαία η επίθεση που δέχεται η χώρας μας , η Ελλάδα γέννησε τον πολιτισμό, τοποθέτησε το πνεύμα και την ψυχή, πριν από την ύλη και την σάρκα, στην Ελλάδα μορφώθηκε και μεγάλωσε ο Ιησούς  και στην γλώσσα της γράφτηκε και διαδόθηκε ο Λόγος του! Θα πρέπει όμως όλοι οι Χριστιανοί να χουμε Πίστη και από τις επιθέσεις αυτές να γινόμαστε πιο δυνατοί, εξάλλου αν αυτό που πιστεύουμε ήταν κατασκεύασμα και δεν υπήρχε πραγματικά, δεν θα είχαν λόγο να μας πολεμήσουν!  Καλά Χριστούγεννα και Καλή χρονιά με την ευχή το 2015 εκτός από υγεία να φέρει κυρίαρχους, το Φως, την Αγάπη και το Ελληνικό πνεύμα.
                            thanokokkali@gmail.com        Facebook :Θάνος Κόκκαλης         Twitter :@thanokokkali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive