Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!! "ΕΒΡΕΧΕ" ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΨΟΦΙΑ ΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗ



Μια ανατριχιαστική αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη εμπειρία έζησαν τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που βρίσκονταν στην τραπεζαρία για φαγητό διαπίστωσαν έντρομοι ότι άρχισε να «βρέχει» ζωντανά ...σκουλήκια από την οροφή! Ύστερα από το πρώτο σοκ που υπέστησαν, εντοπίστηκε η αιτία η οποία προκάλεσε δεύτερο κύμα ανατριχίλας στους παριστάμενους. Υπήρχε μια νεκρή γάτα σε αποσύνθεση στην ψευδοροφή της αίθουσας. Το άτυχο ζώο είχε σφηνωθεί...
δεν κατάφερε παρά τις προσπάθειές της να απελευθερωθεί και τη βρήκε ο θάνατος. Προφανώς έμεινε επί ημέρες σε αυτήν την κατάσταση με αποτέλεσμα εκτός από τη δυσωδία να εκκολαφθούν σκουλήκια και ζωύφια τα οποία κατέληξαν, μέρα μεσημέρι, πάνω στα τραπέζια των γιατρών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως «έκλεισε» η τραπεζαρία και διατέθηκε άλλος χώρος για τον σκοπό αυτό. Την ανησυχία πάντως επαύξησε το γεγονός ότι δίπλα βρίσκονται και τα μαγειρεία του νοσοκομείου στα οποία ετοιμάζονται καθημερινώς μεγάλες ποσότητες με φαγητά για όλους τους εργαζόμενους και τους ασθενείς.

Προκειμένου να μην προκληθεί πανικός, έγινε προσπάθεια από την πρώτη στιγμή να μη γίνει ευρύτερα γνωστό το απίστευτο αυτό περιστατικό, αν και προέκυψαν πολλά ερωτήματα σχετικά με την τήρηση των κανόνων υγιεινής, την φροντίδα και την καθαριότητα στους χώρους του Νοσοκομείου. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που, μόλις το πληροφορήθηκαν, άρχισαν να ανησυχούν μήπως -κατά τον έλεγχο που θα επακολουθούσε- εντοπιστούν και άλλα τέτοια κρούσματα.

Χθες, Δευτέρα, η διοίκηση και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε γενική απολύμανση αποφεύγοντας, στο μέτρο του δυνατού, να δώσουν διάσταση στο θέμα και καθησυχάζοντας όσους είχαν ενημερωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν πρέπει να προκαλείται ανησυχία. Δεν είναι γνωστό αν θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες.

Το «Γεώργιος Γεννηματάς» είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας με περισσότερες από 400 κλίνες και με τμήματα όλων των ιατρικών ειδικοτήτων ενώ από το 2011 έχει συνδεθεί με το νοσοκομείο «Η Σωτηρία» και τα δύο Νοσοκομεία λειτουργούν από κοινού με συνολική δυναμικότητα 1430 κλινών. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί κάποια ανάλογα περιστατικά και σε άλλα νοσοκομεία ενώ το πιο χαρακτηριστικό ίσως είχε σημειωθεί πριν από αρκετά χρόνια όταν εντοπίστηκε μια γάτα (ζωντανή) στα χειρουργεία του Λαϊκού Νοσοκομείου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive