Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΟΥΤΕ Η ΣΟΦΙΑ & Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ

Δήλωσε ότι έξω μιλούν ακόμα και για πιστωτικό γεγονός αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Όσοι δεν ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου», υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. «Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικό εκβιασμό» τόνισε ακόμα ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του, ενώ ανέφερε επίσης: «Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω απ' την κρίση, αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο, όλοι όσοι ψηφίσουν παρών θα έχουν την ευθύνη και θα τους θυμάται ο λαός και κυρίως η ιστορία».  Απευθυνόμενος στους βουλευτές ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας της Δευτέρας είπε: «Άρνηση εκλογής Προέδρου στην τρίτη εκλογή σημαίνει ταύτιση με το δίδυμο Τσίπρα Καμμένου. Κανένας βουλευτής δεν δικαιούται μετά να πει δεν ήξερα»....
«Θα θυμάται η ιστορία όσους ψηφίσουν “παρών”», συμπλήρωσε ο Αντώνης Σαμαράς. «Ο λαός δεν θέλει εκλογές. Ξέρει πού θα οδηγήσει αυτή τη περιπέτεια. Κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Ακόμα, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η προκήρυξη πρόωρων εκλογών εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους για τη χώρα. Επιπλέον, είπε πως «Φτύσαμε αίμα για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια». «Είμαι ο πρώτος που σχημάτισα σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας. Θέλω τη συναίνεση», ανέφερε ακόμα.

1 σχόλιο:

  1. Επίσης Κε πρωθυπουργέ η ιστορία θα γράψει όποιον ψηφίσει τον Κο Δήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive