Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Μείωση 8% στις Επικουρικές Συντάξεις. Νέα επίδειξη κυνισμού από τους αμετανόητους και επικίνδυνους τεχνοκράτες του ΔΝΤ


Αποκάλυψη βόμβα από τον Στέλιο Παπαπέτρου απόψε στο δελτίο του Mega.
Εχει   προβλεφθεί ποσόν 376 εκ ευρώ στα Διάφορα  Έσοδα του Δημοσίου,το οποίο θα προκύψει από τη μείωση των Επικουρικών Συντάξεων κατά 8% στα πλαίσια εφαρμογής του νόμου 4052/2012 περί ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στα ασφαλιστικά ταμεία. Στο ίδιο δελτίο έγινε λόγος για απαιτήσεις του ΔΝΤ για μείωση του κατώτατου μισθού και του επιδόματος ανεργίας...

Αυτά ανέφερε το κυβερνητικό Mega κόντρα σε όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Βρούτσης!
Πόσα άλλα ακόμα είναι κρυμένα στις χιλιάδες σελίδες των μνημονίων που θα μπαίνουν σιγά σιγά σε εφαρμογή;
Νέα επίδειξη κυνισμού από τους αμετανόητους και επικίνδυνους τεχνοκράτες του ΔΝΤ
Σε μελέτη τους, με τίτλο «Youth Unemployment in Advanced Economies in Europe: Searching for solutions», συστήσουν στα κράτη με υψηλή ανεργία νέων - μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα - μέτρα, όπως η μείωση των επιδομάτων ανεργίας και των κατώτερων μισθών!
Η έκθεση των εμπειρογνώμων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναφέρει πως το ποσοστό των εργαζομένων που δουλεύει υπό καθεστώς προσωρινής απασχόλησης είναι μικρότερο σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία.
Οι τεχνοκράτες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου υποστηρίζουν ότι το υψηλότερο κόστος εργασίας - όπως αυτό προκύπτει και από την αύξηση του κατώτερου μισθού σε σχέση με το μέσο μισθό (!) - σχετίζεται με υψηλότερη ανεργία, ειδικά στους νέους κατά 0,4- 1,2 ποσοστιαίες μονάδες, επειδή οι νέοι προσλαμβάνονται σε τέτοιες θέσεις!
Το παραπάνω - φυσικά - και είναι ένα τεράστιο ψέμα. Διότι δεν προκύπτει από πουθενά αύξηση των κατώτερων μισθών στην Ελλάδα. Αυτό που συνέβη - με τις παράλογες απαιτήσεις ΚΑΙ αυτών που υπογράφουν τη μελέτη - είναι ότι ο μέσος μισθός στην Ελλάδα υποχώρησε πολύ πιο βίαια από τον κατώτερο μισθό, εξ ου και η αναλογία τους άλλαξε μέσα στην τελευταία τριετία.
Το καλύτερο βέβαια είναι το... σκεπτικό τους όσον αφορά στη μείωση των επιδομάτων ανεργίας, την οποία και προτείνουν!
Όπως σημειώνουν, τα υψηλά επιδόματα (!) μειώνουν τη θέληση για αναζήτηση εργασίας ή την αποδοχή θέσεων εργασίας!
Δηλαδή υποστηρίζουν ότι υπάρχουν εκατομμύρια θέσεις εργασίας και οι Έλληνες προτιμούν να πεινάνε κάθε μήνα λαμβάνοντας 360 ευρώ, παρά να δουλέψουν!
Απίστευτοι...!    Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΔΩΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΣΑΣ ΠΩΛΟΥΝ ΣΑΝ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΤΣΙΓΚΕΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΥΣ;; ΠΟΤΑΜΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ;;Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ""ΓΙΓΑΝΤΑ"" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Σ' ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ;;
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΟΥΤΟΥΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ; ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. - ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive