Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ. Στους 310 οι διασωθέντες - 168 παραμένουν στο πλοίο.Τι έγινε όλη νύχτα, ΒΙΝΤΕΟ



Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση των 478 επιβαινόντων στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Νorman Αtlantic», στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 32 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά των Οθωνών με προορισμό την Ανκόνα. Ένας νεκρός, ελληνικής υπηκοότητας και 310 διασωθέντες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός σύμφωνα με tweet του Λιμενικού το οποίο αναρτήθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας (29/12). Ακόμη 168 επιβάτες παραμένουν στο Norman Atlantic.....




ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
Η Rai μεταδίδει εικόνα από το θρίλερ εν πλω που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ THN ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Διαβάστε αναλυτικά το χρονικό όλων των εξελίξεων 

08:53 Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ναυλώτριας εταιρείας ΑΝΕΚ έχει σταματήσει η ρυμούλκηση του πλοίου και έχει δοθεί προτεραιότητα στη μετεπιβίβαση των επιβατών.

08:45 Στο Μπάρι το Spirit of Piraeus

08:27 Περίπου στις 08:45 αναμένεται να πιάσει λιμάνι στο Μπάρι το εμπορικό πλοίο Spirit of Piraeus στο οποίο επιβαίνουν 49 διασωθέντες από το Norman Atlantic. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτούς οι 27 είναι Έλληνες. 

08:20 Στους 264 ανέρχεται ο αριθμός των διασωθέντων σε. 213 παραμένουν στο πλοίο.

08:05 Το υπουργείο Ναυτιλίας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των διασωθέντων ανέρχεται στους 252, ενώ συνεχίζεται από εναέρια μέσα η επιχείρηση μετεπιβίβασης των επιβατών. 

07:56 Ωρες αγωνίας για τους συγγενείς των επιβατών.

07:45 Πέμπτη λίστα με στοιχεία τριών Ελλήνων διασωθέντων που παραλήφθηκαν από το ελληνικό ελικόπτερο Super Puma και μεταφέρθηκαν στο Λέτσε Ιταλίας.

07.02 
Ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος δήλωσε ότι στο φλεγόμενο πλοίο έχει επιβιβαστεί ομάδα γιατρών ενώ στους επιβάτες έχουν μοιραστεί είδη πρώτης ανάγκης. Όπως είπε στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν 2 ελληνικά Super Puma ενώ στο έργο τους συνδράμει ακόμη ένα ελικόπτερο.6.39 Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της συζύγου του Έλληνα νεκρού στο φλεγόμενο Norman Atlantic, η οποία μίλησε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

06.30 Στην επιχείρηση συμμετέχουν 
τέσσερα ελικόπτερα Super Puma ένα ελληνικό και τρία ιταλικά.

05.27 Από εναέρια μέσα συνεχίζεται 
η επιχείρηση μετεπιβίβασης των επιβατών από το πλοίο καθώς σταμάτησε η μετεπιβίβαση επιβαινόντων σε παραπλέον ιταλικό πολεμικό σκάφος λόγω της ενίσχυσης των ανέμων.

03.36 Γίνεται προσπάθεια ώστε οι δεκάδες 
εγκλωβισμένοι να επιβιβαστούν από το ακυβέρνητο πλοίο στο σκάφος του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού.

02.04 Πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης 
των ελληνικών ελικοπτέρων που γίνεται κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

01.41
 Στις 3 το πρωί αναμένεται να κάνει επιχείρηση διάσωσης το ελληνικό Σούπερ Πούμα

01.07 Στο αεροδρόμιο του Λέτσε 
προσγειώθηκε αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας 

00.44 Αλλες δύο λίστες
 με στοιχεία διασωθέντων έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Ναυτιλίας.

00.34 
Στην επιχείρηση διάσωσης, η οποία έχει στηθεί στην περιοχή που φλέγεται το «Norman Atlantic» επανήλθε με νέο του tweet ο Ιταλός πρωθυπουργός και έκανε «λόγο για μία μακρά νύχτα...».

00.25 Τα ατσάλινα νήματα του ρυμουλκού που είχαν γαντζώσει το πλοίο έσπασαν και αντικαταστάθηκαν με καινούρια, σε μια νέα προσπάθεια ρυμούλκησης του πλοίου.

00.11
 Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων βρίσκεται σύσσωμη η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του YPEUA απ' όπου παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων του ιταλικού επιβατηγού πλοίου. 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive