Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Επιμένει η Real για το «τελεσίγραφο Σόιμπλε σε Χαρδούβελη». «Καυτός» Διάλογος

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Real News που αναφέρεται σε «τελεσίγραφα» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα κατά τη συνάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, ο Έλληνας υπουργός οικονομικών είπε πως «χρειαζόμαστε ανάσες για να διατηρηθεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην Ελλάδα». «Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για τις εκλογές. Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί».... απάντησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, σύμφωνα με την εφημερίδα.
«Θέλουμε να τελειώνουμε με το μνημόνιο και να βγούμε στις αγορές», φέρεται να συνέχισε ο Γκίκας Χαρδούβελης. «Η χώρα σας δεν είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο χωρίς νέο πρόγραμμα. Φοβόμαστε ότι χωρίς αυστηρή επιτήρηση θα ξαναρχίσετε την παροχολογία», ήταν η νέα απάντηση του Σόιμπλε, όπως αναφέρει η Real News.
«Ο διάλογος που δημοσιεύει η Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποτελεί αποκύημα φαντασίας», αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive