Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Θα εκτελεστούν πολλοί για μια φωτό. Ο Κιμ ποζάρει σε ένα ορφανοτροφείο. Δείτε όμως τι κρατάει στο χέρι του και τι κάνουν τα κουκλάκια πίσω του (Φωτογραφία)

Ο Κιμ ποζάρει σε ένα ορφανοτροφείο: Δείτε όμως τι κρατάει (Φωτογραφία)
Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εκτέλεση 10 ανώτερων αξιωματικών γιατί τόλμησαν να δουν σαπουνόπερες στην τηλεόραση, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, αποφάσισε να δείξει μία άλλη πλευρά του εαυτού του, καθώς επισκέφτηκε ένα ορφανοτροφείο. Κατά την ξενάγηση του στους χώρους του ιδρύματος, στο οποίο δεν εθεάθη ούτε ένα παιδί, τραβήχτηκαν πολλές φωτογραφίες, αλλά μία μόνο από αυτές κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά και των social media. Μία από αυτές δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν να....
καπνίζει μέσα στο ορφανοτροφείο και πίσω του λούτρινα κουκλάκια σε ... σεξιστική στάση!! Ωστόσο, ενδέχεται να είναι προϊόν επεξεργασίας και να έχει «πειραχτεί» με το PhotoShop, μια τακτική στην οποία πολύ συχνά καταφεύγει προς όφελος του ηγέτη της η Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive