Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

NEA ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΑ" ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ. ΒΙΝΤΕΟ



Κοντά στην εξάρθρωση μίας επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται η Αστυνομία, καθώς η υπόθεση του μακελάρη του Μικρολίμανου παίρνει νέα τροπή. Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο εγκέφαλος της σπείρας στην οποία ανήκει και ο 31χρονος Αλβανός. 
Η σύλληψή του έγινε στα Σεπόλια. Θεωρείται ως ο νούμερο ένα εκτελεστής συμβολαίων θανάτου, στον χώρο της Αλβανικής μαφίας και πρόκειται για συνεργό του 31χρονου Αρμπέρ Μπάκο. ...



Real.gr Σύλληψη του εγκέφαλου της τρομοκρατικής... από realmedialive

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει ακόμη ένα άτομο – μέλος της σπείρας, ομοεθνής του «εγκέφαλου» και του Αλβανού μακελάρη. Αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτή την ομάδα ενδέχεται να είναι μέλος και ο οδηγός ταξί ο οποίος παρέλαβε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου τον 31χρονο κακοποιό από το Μικρολίμανο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive