Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η απεργία της ήττας... Και η κουτσή Μαρία ξέρει πια πως η μόνη απεργία που έχει νόημα είναι η γενική απεργία διαρκείας...

ΑπεργίαΠανελλαδική απεργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Η απεργία γίνεται σε αντίδραση στον προϋπολογισμό του 2015. Έγιναν πάρα πολλές πανελλαδικές απεργίες μετά την χρεοκοπία της χώρας. Τι αποτέλεσμα είχαν; Κανένα. Τα τελευταία χρόνια πήγα σε πάρα πολλές απεργιακές παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ως άνεργος, συμπαραστάθηκα σε όλους τους εργαζόμενους. Τώρα τους συμπαραστέκομαι από το... σπίτι μου. Και η κουτσή Μαρία ξέρει πια πως η μόνη απεργία που έχει νόημα είναι η γενική απεργία διαρκείας. Επειδή μόνο η γενική απεργία διαρκείας έχει νόημα, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ δεν την θέλουν καθόλου.
Ούτε οι εργαζόμενοι την θέλουν..... «Έλα μωρέ, καλά είμαστε κι έτσι, πάμε στην πορεία να ξεμουδιάσουμε λίγο, να τραγουδήσουμε το "Πάγωσε η τσιμινιέρα", να δούμε και καμιά παλιά γκόμενα, να πάμε μετά για καφέ και σουβλάκια, και αύριο στην δουλειά».
Δεν ξέρω ποιον πείθουν αυτές οι απεργίες εκτός από τους εργατοπατέρες και τα κομματόσκυλα.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive