Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΩΡΑ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Μετά από «σιγή» αρκετών ημερών, το μεσημέρι της Τετάρτης, το Υπουργείο Πολιτισμού προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις για την εξέλιξη των ανασκαφικών εργασιών στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης.  Μέσα στον τρίτο θάλαμο βρέθηκε κάτω από το δάπεδό του, σε βάθος 1.60μ ένας κιβωτιόσχημος   τάφος, με ύψος που μπορεί να έφτανε τα 1,80 εκατοστά. Μέσα σε αυτόν τον τάφο βρέθηκε κάτι σαν λεκάνη, όπου φαίνεται ότι υπήρχε τοποθετημένος σκελετός σχεδόν άρτιος, ο οποίος θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες.....


Μία ημέρα νωρίτερα, η επικεφαλής των εργασιών στον Τύμβο Καστά, είπε πως «πρόκειται για οικουμενική ανασκαφή που όμοιά της δεν υπάρχει. Δίνει χαρά όχι μόνο στους αρχαιολόγους, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο», ενώ σε ερώτηση για το αν έχει να ανακοινώσει κάτι ευχάριστο για το θέμα, είπε: «Πάντα τα παρακάτω είναι ευχάριστα».




1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΔΩ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive