Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μικρολίμανο: Βατραχάνθρωποι ψάχνουν το καλάσνικοφ του Αλβανού εγκληματία

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση στο Μικρολίμανο, όπου δύτες και βατραχάνθρωποι έχουν βουτήξει, αναζητώντας το καλάσνικοφ του Αλβανού μακελάρη. Πέντε μέρες μετά την δολοφονική επίθεση στο Μικρολίμανο και λίγες ώρες μετά την επιχείρηση σύλληψής του σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Γουδί, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί το όπλο του κακοποιού. Ο 31χρονος Αλβανός ...
με το καλάσνικοφ που σκόρπισε τον τρόπο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μικρολίμανο συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από οργανωμένη επιχείρηση ανδρών της Ασφάλειας και της ΕΚΑΜ.
Ο Μπάκο κρυβόταν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Γουδή, το οποίο είχε νοικιάσει πριν από περίπου ένα χρόνο ένας 23χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος επίσης συνελήφθη και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive