Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Ποιος είναι ο "ξανθός" μακελάρης που αιματοκύλισε τον Πειραιά

«Μουδιασμένοι» ξύπνησαν οι κάτοικοι του Πειραιά που έζησε στιγμές τρόμου στις 04:00 περίπου τα ξημερώματα όταν ένας ξανθός άνδρας «γάζωσε» με καλάσνικοφ γνωστό και κεντρικό μεζεδοπωλείο στην ακτή Δηλαβέρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα με ανοικτόχρωμα μαλλιά ο οποίος...



διασκέδαζε στο συγκεκριμένο μαγαζί λίγα λεπτά πριν το μακελειό. Για άγνωστο λόγο, αποφάσισε να φύγει, πλήρωσε, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε ένα καλάσνικοφ και «γάζωσε» το κατάστημα έξω από τη τζαμαρία. Δεκάδες σφαίρες σκόρπισαν τον τρόμο και ο δράστης τράπηκε σε φυγή με ένα τζιπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε ένα λευκό μπουφάν το οποίο έγραφε τη λέξη «ειρήνη» στα αγγλικά ενώ αυτόπτες μάρτυρες τον περιγράφουν ως «50άρη» ο οποίος πριν σκορπίσει τον τρόμο έβγαζε... φωτογραφίες με τις κοπέλες του μαγαζιού.
Εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις ο δράστης
Πληροφορίες της αστυνομίας σκιαγραφούν το δράστη ως έναν 50χρονο Αλβανό. Πάντως, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε ανοίξει πρόσφατα πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μεταξουργείο- όπου είχε χάσει τη ζωή του ένας 44χρονος- αλλά και σε καφενείο στον Αγ. Παντελεήμονα. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η εκτίμηση είναι πως η επίθεση έγινε για να «πουλήσει προστασία» ο δράστης, ενώ στο νέο «χτύπημα» οι αρχές εκτιμούν ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη στα χέρια τους φωτογραφία του δράστη που έσπειρε τον πανικό στο Μικρολίμανο, αλλά και τα αποτυπώματά του. Ακόμη, στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες.
Η πρώτη επίθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο δράστης, είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου, σε καφετέρια-μπαρ στο Μεταξουργείο. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και είχαν πυροβολήσει εναντίον του καταστήματος με καλάσνικοφ. Από την επίθεση είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας 44χρονος Έλληνας. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου, στην οδό Αριστοτέλους 106, όταν, δύο, πιθανότατα, άτομα γάζωσαν την καφετέρια με 12 σφαίρες, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες, σταμάτησαν έξω από μπαρ και μετά τους πυροβολισμούς, και πάλι με καλάσνικοφ, τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive