Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ!! "Με τις αποκαλύψεις για Καρατζαφέρη φρίττω. Δεν τον ήθελα στη ΝΔ"...


Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου... η Ντοράκλα της SIEMENS

3 σχόλια:

  1. Κάτσε, για να το καταλάβουμε καλά. Η κ. Μπακογιάννη που ήταν Ν.Δ. και μετά ΔΗ.ΣΥ. και μετά πάλι Ν.Δ. μετά τις πιέσεις Χατζηνικολάου και Μαρινάκη στη γνωστή συνομιλία, λέει για τον κ. Καρατζαφέρη των πραγματικών αγώνων, των επιχειρημάτων και των απίστευτων προβλέψεων. Έγινεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KΑΡΑΤΖΑΠΕΡΝΗΣ : …"Πολεμάμε βέβαια την οικογενειοκρατία, αλλά η περίπτωση του γιου του Μπακογιάννη είναι "διαφορετική".
    Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία …του ορφανού". …
    Με την Μπακογιάννη εγώ έχω διαφορές μονό στα εξωτερικά θέματα !!!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    (...Αυτή είναι η ιδιομορφία του Καρατζαφέρη ως πολιτικού αρχηγού νόμιμου πολιτικού κόμματος. Έχει περάσει προ πολλού τα όρια της συμβατικής πολιτικής δραστηριότητας. Δεν κρίνεται πλέον σαν πολιτικάντης με τα υποκειμενικά κριτήρια της πολιτικής δημαγωγίας. Κρίνεται ως απατεώνας με τα αντικειμενικά κριτήρια της πολιτικής απάτης με βάσιμες υποψίες για χρηματισμό. Με τα κριτήρια αυτού που παίζει μια "παράσταση", για να δουλεύει τον κόσμο και πληρώνεται γι' αυτήν. "Δούλεψε" συνειδητά τον κόσμο όπως ένας ικανός και συνειδητοποιημένος απατεώνας, που το κάνει για το οικονομικό κέρδος και όχι όπως ένας απλά αναξιόπιστος πολιτικός, που το κάνει εξαιτίας της φιλοδοξίας του ή ακόμα και της βλακείας του.
    Αυτή είναι η ιδιομορφία του Καρατζαφέρη και γι' αυτό θα φάει στο τέλος "ξύλο". Δεν είναι ένας από τους πολλούς δεξιούς, οι οποίοι είπαν ψέματα ή υπερβολές στους δεξιούς πολίτες. Είναι ένας αποπολιτικοποιημένος και καλοπληρωμένος υπάλληλος, ο οποίος υπέταξε δεξιούς ψηφοφόρους σε μη δεξιά αφεντικά. Στην περίπτωση αυτήν δεν υπάρχει άλλοθι. Δεν υπάρχει το άλλοθι του …δεν γνώριζα ή …δεν με ευνόησαν οι καταστάσεις, για να τηρήσω τα όσα υποσχέθηκα. Στην περίπτωση Καρατζαφέρη υπάρχει απάτη. Όταν υποτάσσεσαι απόλυτα στον μη δεξιό Μητσοτάκη, τον οποίο μισούν οι δεξιοί και ταυτόχρονα παριστάνεις τον ηγέτη τους, δεν είναι μακριά οι "κλωτσιές". Όταν είσαι υπάλληλος του προδότη Μητσοτάκη και παριστάνεις τον υπερπατριώτη ανάμεσα σε φανατικούς πατριώτες, είναι κοντά και οι "μπουνιές".
    Η μεγάλη τραγωδία για τον Καρατζαφέρη δεν οφείλεται στη δική του ανικανότητα, αλλά στην ανικανότητα της Ντόρας. Η αναπάντεχη και τρομερή της ήττα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν καταστροφική για τον Καρατζαφέρη. Ήταν τόσο καθοριστική γι' αυτόν όσο καθοριστική είναι για έναν καραγκιόζη να καταρρεύσει ο μπερντές της σκηνής του. Γιατί; Γιατί αποκαλύπτει τους κρυφούς πρωταγωνιστές της παράστασης των σκιών και γελάνε τα παιδιά. Γιατί αποκάλυψε τη σχέση τού "Καραγκιοζηφέρη" με τον καραγκιοζοπαίχτη Μητσοτάκη.
    Αν η Ντόρα νικούσε σ' εκείνες τις εκλογές, δεν θα είχε ανάγκη η οικογένεια τη δήλωση στήριξης του Καρατζαφέρη υπέρ του νεαρού Μπακογιάννη και άρα ν' αποκαλυφθεί. Αν η Ντόρα νικούσε σ' εκείνες τις εκλογές, η ΝΔ θα ήταν αυτή, η οποία θα ψήφιζε μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον νόμο για το ΔΝΤ και ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ θα προστατεύονταν, αφηνόμενοι να παριστάνουν τους αντιστασιακούς "πατριώτες". Αν η Ντόρα νικούσε σ' εκείνες τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα έκανε τη συμφωνία με τη FYROM, επιτρέποντας και πάλι στον Καρατζαφέρη να κάνει τον εκ του ασφαλούς "Μακεδονομάχο".
    Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν η τεράστια φθορά, στην οποία υπέπεσε το ΛΑΟΣ. Μιλάμε για γενική κατάρρευση. Μιλάμε για ελεύθερη πτώση. Ποτέ και κανένα άλλο κόμμα δεν υπέστη τόσο μεγάλη φθορά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
    Δυστυχώς για τον Καρατζαφέρη η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη. Κλινικά "νεκρός" είναι ο "τιμονιέρης" και το κόμμα του βρίσκεται σε προχωρημένη "σήψη". Τελείωσε πολιτικά και το γνωρίζει. ..)

    ΑΝΤΙΟΧΟΣ : Οσα ξέρει ο Καρατζαφέρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος! Κι αν δε φοβηθεί για τη ζωή του, αν ανοίξει το στόμα του κι αρχίσει να… τραγουδάει, όχι μόνο τη συγκυβέρνηση, αλλά και το σύστημα ολάκερο ρίχνει. Θα το τολμήσει; Θα κάνει επιτέλους κι ένα καλό γι’ αυτό τον τόπο; Ίδωμεν!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive