Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μόνικα (πίπα) Λεβίνσκι «Είμαι έτοιμη να αλλάξω τη ζωή μου». "Μπούκωσε" επι τέλους; ΦΩΤΟ

lewincky-clinton-645-ok.jpg

Όσοι ... ελπίζατε, σκίστε τα διαβατήρια. ΤΕΛΟΣ η Μόνικα. Το ερωτικό σκάνδαλο του προέδρου των ΗΠΑ Μπίλ Κλίντον και Μόνικα Λεβνίσκι είχε ταράξει την Αμερικάνικη κοινωνία. Δεκαέξι χρόνια μετά η Μόνικα Λεβίνσκι σπάει την σιωπή της και βρίσκει τη δύναμη να επιστρέψει και πάλι στη δημόσια ζωή....
Το 1998 σε συνέντευξή της στο περιοδικό VanityFair είχε αποκαλύψει την ανάγκη της να αλλάξει ζωή. Ήθελε να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μάλιστα είχε εκφράσει και την δυσαρέσκειά της για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Σε άρθρο του το περιοδικό Fair εξηγεί
« Μετά το σκάνδαλο απέρριψε προσφορές που θα της είχαν αποφέρει περισσότερα από 10.000.000 δολάρια επειδή θεωρούσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Αφού ζούσε μεταξύ Λονδίνου ( όπου έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνική ψυχολογία από το Londonschoolofeconomics), LosAngeles, NewYorkκαι Portlandέδωσε συνέντευξη σε πολλούς εργοδότες αλλά αντιμετώπισε την ίδια αρνητική στάση λόγω του ιστορικού της. Όπως λέει πάντα βρισκόταν ένας λόγος για να απορριφθεί. Κάποιες περιπτώσεις βέβαια κρίθηκε κατάλληλη αλλά για τους λάθος λόγους καθώς οι εργοδότες θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν σαν ένα είδος μαγνήτη για τα Μέσα- Μαζικής- Ενημέρωσης».
http://www.vanityfair.com/online/daily/2014/05/monica-lewinsky-speaks
16 χρόνια μετά δημοσιεύματα στο Ιταλικό περιοδικό OGGI σοκάρουν την κοινή γνώμη
i.1.monica-lewinsky-ss01
Η Λεβίνσκι αποκαλύπτει πως το αφεντικό της την είχε εκμεταλλευτεί. 'Όμως ομολογεί ξεκάθαρα πως ήταν μία σχέση μεταξύ ενηλίκων. Ήξεραν καλά και οι δύο τι έκαναν. Μετά από αρκετά χρόνια δηλώνει έτοιμη να αλλάξει ζωή. «Έως τώρα υπήρξα αδύναμη να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Ξέρω πόσο θα κοστίσει αυτή η αλλαγή αλλά νιώθω έτοιμη. Πολλές φορές  Η μητέρα μου φοβόταν για τη ζωή μου. Τώρα καταλαβαίνω πως έλαβε μία τεράστια ταπείνωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive