Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗ!! Από τα κεντρικά της ΝΔ με απείλησαν και μου ζήτησαν να αλλάξω την καταγγελία μου για τον Οίκο Ναύτου

Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 'ΖΩΝΤΑΝΟΥ' ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ.
Τώρα αποκαλύπτεται και κάτι ακόμη για τον Οίκο Ναύτου. 
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων κ.Αλιφιεράκης είχε κάνει καταγγελία για κατακράτηση χρημάτων γιατρών από τον Οίκο Ναύτου, αλλά απειλήθηκε με μήνυση από τον πρόεδρο του Οίκου Ναύτου κολλητού του αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής ΝΔ Κ.Ζωντανού, Χρήστο Παρρά και του ζητήθηκε "από τα κεντρικά της ΝΔ" να αλλάξει την καταγγελία του!  Από τα κεντρικά της ΝΔ μου ζήτησαν να  αλλάξω την καταγγελία μου και ο Χρ. Παρράς... με απείλησε δηλώνει μέσω της προσωπικής σελίδας στο fb o κ. Αλιφιεράκης. 
Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, τόνισε ότι το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο «δεν μας ελάμβανε καθόλου υπόψη, παρόλο που εμείς είμαστε σε πάρα πολλές περιπτώσεις είμαστε αναγκασμένοι να απολογούμαστε στους συντοπίτες μας, για μια κυβερνητική πολιτική με την οποία δεν συμφωνούσαμε. «Αλλά είπαμε προεκλογικά και άλλα κάνουμε σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

'Το σχόλιο - βόμβα  του Μ. Αλιφιερακη στο Facebook':


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΥ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε, ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ , ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ. 
ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΡΑΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ , ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ. 
ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΧΑΝΙΩΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ-
dimotikosafari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive