Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Του Θεόδωρου Ανδρέακου: Καθηγητού,πρ πρωταθλητού ΠΓΣ, ιδρυτού ΕΟΠΕ, πρ προεδρου ΚΕΙΠΠ, ΑΣΕΑΕΔ κλπ.

Για 40 χρόνια  από την μεταπολίτευση και μετά αγωνιζόμουν με  παραστάσεις, αναφορές, γραπτά υπομνήματα και άρθρα στον τύπο και κυρίως στο ‘’ΠΑΡΟΝ’’ του  Μάκη του Κουρή ο οποίος με ‘’ΤΟ ΠΑΡΟΝ΄΄  αγωνιζόταν για την εξυγίανση του αθλητισμού,  να πείσω τους υφυπουργούς αθλητισμού κατά σειρά Κουλούρη, Φούρα,  Παπαγεωργόπουλο, Μειμαράκη, Βιρβιδάκη, Λιάνη, Ορφανό, Ιωαννίδη και τους υπουργούς πολιτισμού Λιάπη και Σαμαρά  για το αυτονόητο; Υποστήριζα τότε,<< Επιτέλους, βάλτε, κύριοι της κυβέρνησης τέλος στους αιωνίους παράγοντες με δύο θητείες, αλλιώς μη περιμένετε κάθαρση στο αθλητισμό>>. Όμως φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Και ρωτούσα. << Τι συμφέροντα εμποδίζουν να λυθεί το πρόβλημα των αιωνίων λαμογιών παραγόντων που θα φέρει την ανανέωση και την πρόοδο στον αθλητισμό>>;;; Τα συμφέροντα είναι γνωστά στους  ‘’ παροικούντας την Ιερουσαλημ’’. Πολιτικοί....
παράγοντες, προπονητές, γιατροί, φυσιοθεραπευτές και τέλος αθλητές. Όλοι αυτοί αποτελούν τη μεγαλύτερη μαφία της χώρας. Συγχαίρουμε τον υφυπουργό κ Ανδριανό για τον νέο αυτό νόμο και να μην ενδώσει στη μαφία, που θα ξεκινήσει τους εκβιασμούς περί μη δημοκρατικότητας των δύο θητειών των Δ.Σ . Η FIFA, FIBA , CEV κλπ όλες οι διεθνείς ομοσπονδίες  έχουν θητείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive