Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Γάτα "περιηγητής" βρέθηκε 3.700 χλμ. μακριά από το σημείο που χάθηκε

Γάτα βρέθηκε 3.700 χλμ. μακριά από το σημείο που βρέθηκε  (Φωτογραφίες)
Σε άλλη Πολιτεία βρέθηκε η γάτα που είχε χάσει μια γυναίκα από το Νέο Μέξικο των ΗΠΑ! Το ζώο εντοπίστηκε στο Μάιν, διανύοντας πάνω από 3.700 χλμ. Το πως έκανε αυτό ταξίδι το αιλουροειδές παραμένει μυστήριο. Η Spice, όπως ονομάζεται η γάτα μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων στο Γουεστμπρουκ από έναν άντρα που την βρήκε μέσα σε μια τσάντα έξω από ένα μαγαζί. Στη συνέχεια, μέσω ενός μικροτσιπ που ήταν εμφυτευμένο στο κατοικίδιο...
gata-usa-2
έφτασαν στην ιδιοκτήτριά της. Η υπεύθυνη του κέντρου προστασίας ζώων ήρθε σε επαφή με την ιδιοκτήτρια η οποία της είπε ότι η γάτα εξαφανίστηκε στη γιορτή του Halloween όταν άνοιξε την εξώπορτα για να δώσει τα απαραίτητα "κεράσματα" στα παιδιά. Μάλιστα, είπε ότι δεν έχει πάει ποτέ στη ζωή της στο Μάιν και δεν γνωρίζει κανέναν στην περιοχή. Η ιδιοκτήτριά της διεμήνυσε ότι δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει το "εισιτήριο" επιστροφής της. Όμως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την ιστοσελίδα Pressherald, ευαισθητοποιήθηκε ένας επιχειρηματίας, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τα έξοδα, προκειμένου η γάτα να επιστρέψει με αεροπλάνο στο Νέο Μεξικό και την ιδιοκτήτριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive