Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τρομοκρατούν κοινωνία - βουλευτές» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα διλήμματα που μαγειρεύει το κυβερνητικό επιτελείο για τους 180 και για να περιορίσει την εκλογική ήττα. 
ΝΔ: Ποιοι ετοιμάζονται να «φάνε» τον Σαμαρά σε περίπτωση μεγάλης ήττας. Καλλωπίζονται οι μνηστήρες.
HEDGΕ FUNDS: Οι επενδυτές «βλέπουν» ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι έφυγαν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται. Οι διερευνητικές επαφές της Κουμουνδούρου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:  Οι… «λαθάρα» με τον ΕΝΦΙΑ ήταν σκάνδαλο προς όφελος των πλουσίων. Νέους οφειλέτες ψάχνει το ΥΠΟΙΚ για να κλείσει τις τρύπες....

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: Άστεγοι και περιφερόμενοι πολιτευτές ψάχνουν πόρτα για τον χειμώνα. Οι Ανεξάρτητοι βουλευτές στο παζάρι.  
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: Μια ξεχωριστή συνάντηση στο Εθνικό / Η Ραραού, η Ελλάδα / Ψάχνοντας τον Λόρκα / Ο Elvis στο Λονδίνο / Έρχεται ο Ράνκιν / Δώδεκα ένορκοι δικάζουν τον ... εαυτό τους / Η πρωθυπουργική καρέκλα στο μικροσκόπιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive