Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ENTOΛΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΝΑ "ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ" ΑΜΕΣΑ 6.000 ΝΕΚΡΟΙ & ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΦΙΑ

Τι κι αν πλέον είναι κάτοικοι του άλλου κόσμου; Ο ΕΝΦΙΑ δεν κάνει… διακρίσεις και ζητά από τουλάχιστον 6.000 νεκρούς να πληρώσουν!  Ακόμα και σε ιδιοκτήτες που έχουν «φύγει» πριν από 6 χρόνια καταφτάνουν «ραβασάκια» για τον φόρο, με τους κληρονόμους να κατακλύζουν τις Εφορίες για να βρουν άκρη. Στις ΔΟΥ, πάντως, η ταλαιπωρία είναι δεδομένη, καθώς οι συγγενείς των νεκρών πρέπει να ακολουθήσουν –πολλοί από αυτούς για δεύτερη φορά – όλη τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος για τη δήλωση ενός θανάτου στο μητρώο, προκειμένου, στη συνέχεια...
να αιτηθούν και τη διαγραφή του φόρου. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Καθημερινής» υπάρχουν περιπτώσεις που το ίδιο ακίνητο έχει φορολογηθεί δύο φορές με ΕΝΦΙΑ, καθώς ο φόρος έχει καταλογιστεί και στο όνομα του κληρονόμου και στο όνομα του εκλιπόντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive