Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το πάρτυ συνεχίζεται……Τι συμβαίνει στην ΕΤΑΔ ΑΕ?

Έγραφα πριν ένα χρόνο τα ακόλουθα:
Τι συμβαίνει στην ΕΤΑΔ ΑΕ?
«όποιος δεν ακούει, δε βλέπει και δε μιλάει, ζει εκατό χρόνια» παλιά σικελική παροιμία.
Αφού πέρασε μια περίοδος όπου η «μεγαλύτερη εταιρεία real estate των Βαλκανίων» φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα του τύπου ,όχι βεβαία για κολακευτικούς λόγους αλλά για σωρεία σκανδάλων και παρατυπιών τόσο στη Διοίκηση όσο και στην Διαχείριση της Περιουσίας του Δημοσίου, επαψε πλέον να ασχολείται κανείς μαζί της……. Γιατί άραγε?
Μήπως  γιατί επαψαν τα σκάνδαλα?
Μήπως  γιατί εφαρμόστηκε η «Διαύγεια» στις αποφάσεις της?
Μήπως πραγματοποιήθηκε αλλαγή στην  «διορισμένη» Διοίκηση της από την κυβέρνηση Παπαδημου (επιλογή Βενιζέλου)?...

Μήπως επαψαν τα μισθολογικά και βαθμολογικά προνόμια των «κατά τεκμήριο» ανίκανων στελεχών της? (Διοικούν ακόμη την εταιρεία …απόφοιτοι Λυκείου !!!)
Μήπως εφαρμόστηκε το πολυδιαφημισμένο «Ενιαίο Μισθολόγιο και Βαθμολόγιο του Δημοσίου»??
Τίποτα από  όλα αυτά συμβαίνει , το αντίθετο μάλιστα
Ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος ερευνά (ακόμα?) τις  διαδρομές μαύρου χρήματος πρώην  και νυν υψηλών στελεχών της.
Όλη αυτή η «παράξενη σιωπή» συμβαίνει  ,όπως με πληροφόρησε ένα  «πουλάκι» , γιατί μίλησε ο άτυπος νόμος της omerta!! Είδε και απόειδε η Διοίκηση πως δεν μπορούσε να καταπαύσει τις φωνές και τις διάφορες φήμες και ακολούθησε την γνωστή επιτυχημένη στη συνταγή : Σκυλί που γαυγίζει , ταΐσε το…!!!!!! Δυστυχώς στην εποχή μας  όλα τα σκυλιά είναι πεινασμένα…..
Επειδή η υπόθεση έχει πολύ  «ζουμί» θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία…

Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο το πάρτυ συνεχίζεται.
Η «λεγόμενη» μεγαλύτερη Εταιρεία  Ακινήτων στα Βαλκάνια κάτω από την ασπίδα του ΤΑΙΠΕΔ συνεχίζει να ..ταΐζει τους «δικούς μας» μελετητές, τους «δικούς» μας εργολάβους και να αμείβει πλουσιοπάροχα τα «δικά» μας παιδιά.
Έξω από κάθε έλεγχο του Δημοσίου συνεχίζει να κάνει προσλήψεις τέκνων των κατ΄ ευφημισμό στελεχών της  , να «μοιράζει» μελέτες και έργα  με αδιαφανείς διαδικασίες χωρίς να ιδρώνει κανενός το αυτί….!!!!
Εξακολουθεί να διευθύνεται από μια κατά τεκμήριο ανάξια ηγεσία που ανήλθε στην εξουσία επί εποχής …Παπαδήμου και υποστηρίζεται από τα γνωστά λόμπυ που καταβρόχθισαν τις δαπάνες επί Ολυμπιακών Αγώνων  εξακολουθούν και έχουν «υψηλα  ερείσματα» στην κυβέρνηση
Όλα αυτά έχουν μια εξήγηση απλή και μην μου πείτε ότι τα ..λαγωνικά της  δημοσιογραφίας δεν την έχουν βρει…..

Ένα μόνο αρκεί :Ψάξτε να βρείτε ποιος Γ.Γ. Υπουργείου δεν έχει μετακινηθεί ούτε κατ’ ελάχιστο από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive