Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Και όμως συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ. Άδωνις για Γιάννα: Είναι Μίστερ Μπιν…



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε τα όσα δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της.
«Δεν έχει πλάκα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι αντισυστημική; Ότι ένας άνθρωπος που είναι δισεκατομμυριούχος και ζει τη μισή ζωή του στο Γκστάαντ και την άλλη μισή στον Πύργο στο Λονδίνο και στο ενδιάμεσο κάνει μια βόλτα στην Αράχωβα για να ξεσκάσει, δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τσίπρα γιατί δεν τον φοβάται και δηλώνει αντισυστημική;»...

τόνισε μιλώντας στον Βήμα fm και πρόσθεσε:
«Απ’ ό,τι μαθαίνω, ο γιος της κάνει μεγάλη εκστρατεία στο Χάρβαρντ, με διάφορα άλλα φτωχόπαιδα των λαϊκών συνοικιών. Μάχονται για το κατώτατο εισόδημα και τη φτώχεια, σκληρά. Έχουν ταράξει το αμερικανικό κατεστημένο αυτοί οι αντισυστημικοί!».
«Είναι ένα πρόσωπο που θέλει να παίζει στο νέο σκηνικό, διότι όταν έχεις δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα ψηφίσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκάς σε κάποιου είδους πρόσβαση. Είναι, όμως, μια εικόνα Πιραντέλο. Ξεπερνά τον Ιονέσκο και είναι Μίστερ Μπιν… Όλα μαζί, είναι πέραν των ορίων!», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive