Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Δείτε πού βρέθηκε αυτή η φωτογραφία του Κ. Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

MITSOTKIS2
Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Το συγκεκριμένο κάδρο βρέθηκε δίπλα σε κάδο επί της οδού Σβώλου, μπροστά από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ιπποδρομίου. Το ανακάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη, Αναστάσιος Τελίδης, ο οποίος μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, κάνοντας το παρακάτω σχόλιο:....
«Eχπαράα*!!! Το κάδρο δίπλα στον κάδο επί της Σβώλου μπροστά από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ιπποδρομίου**. Ίσως θα μου φαινόταν χρήσιμο αλλά δεν μπορούσα να το κουβαλήσω***. *εχπαράα: τρόμαξα εις την ποντιακή διάλεκτο ** »αμαρτία» ακόμα και έναν τέτοιο τύπο να τον πετάνε τόσο επιδεικτικά στα σκουπίδια οι ομοϊδεάτες του λίγες μέρες μετά τα γενέθλια του *** είπα να το πάρω για να »απειλώ» με αυτό τα παιδάκια που καταστρέφουν την σχολική περιουσία».
mhtso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive