Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τράγος γεννήθηκε με ανθρώπινο πρόσωπο. Ο αγρότης -ιδιοκτήτης- λέει ότι δεν είχε ερωτική σχέση με την ... κατσίκα μάνα του. ΦΩΤΟ

Ζώο γεννήθηκε με ανθρώπινο πρόσωπο
Ένα ζώο και μάλιστα τράγος γεννήθηκε στην Αργεντινή με ανθρώπινο πρόσωπο.Το ζώο γεννήθηκε νεκρό και ο αγρότης αποφάσισε να το θάψει. Ένας από τους γείτονες φωτογράφισε τον τράγο, με σκοπό να δείξει τι μπορεί να συμβεί από την υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων.  Αλλά οι ντόπιοι, λόγω προλήψεων, πίστεψαν ότι ο τράγος γεννήθηκε παραμορφωμένος γιατί ο αγρότης είχε συνάψει ερωτική σχέση με.....
άλλους λόγους. Έτσι άρχισαν να διαδίδουν τη φήμη ότι ο ιδιοκτήτης του ζώου έκανε σεξ με την κατσίκα, γι ' αυτό και γέννησε μεταλλαγμένους απογόνους!
Τόσο ο ίδιος ο αγρότης, όσο και η οικογένειά του διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες, τονίζοντας ότι "ήταν σαφώς μια γενετική μετάλλαξη που προκλήθηκε από την υπερβολική χρήση των φαρμάκων".

ΠΗΓΗ: Daily Star

1 σχόλιο:

  1. Ημαρτον, Κυριε!!! Εαν ,παντως, δεν ευθυνεται ο αγροτης με την οικογενεια του, ισως καποιος απο τους περιοικους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive