Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ένταλμα σύλληψης για τον διευθυντή του ρ/φ της Εκκλησίας

26f3685f8c8b4cb8623660372efdef39_XL
Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα στον ραδιοσταθμό της Εκκλησίας. Όλα ξεκίνησαν όταν μια απολυμένη πρώην εργαζόμενη του ραδιοσταθμού της Εκκλησιας προσέφυγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε. Η δικαστική απόφαση μάλιστα διέτασσε να επαναπροσληφθεί κάτι με το οποίο αρχικά συμφώνησε ο διευθυντής του 89.5 κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας....
 Το Σάββατο το πρωί η εργαζόμενη λοιπόν πήγε στην παλιά της δουλειά αλλά της απαγορεύτηκε να εργαστεί! Αποτέλεσμα ήταν να σπεύσει η αστυνομία, μετά από εισαγγελική εντολή, και να οδηγήσει τους εργαζόμενους που εμπόδιζαν την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης στο τμήμα! Την ίδια ώρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας κ. Κατσιάρα που μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται! Τελικά η εργαζόμενη επέστρεψε στον ραδιοσταθμό και εργάστηκε κανονικά, όπως προέβλεπε η δικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive