Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Γιάννης Μανώλης: «Με τις μαλ@κίες που λέμε θα βγάλουμε αυτοδύναμο το ΣΥΡΙΖΑ»!

manolisΣκληρός και δεικτικός εμφανίστηκε ο πρώην γαλάζιος βουλευτής Γιάννης Μανώλης απέναντι στην κυβέρνηση, καθώς με δηλώσεις του στο Crashonline.gr, έριξε «φαρμακερά» βέλη κατά όλων.  «Με όλα αυτά που μας κάνουνε και με τις μαλ. που λένε, Σαμαράς, Βενιζέλος, Βούλτεψη και Μητσοτάκης, θα βγάλουμε αυτοδύναμο το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θέλουνε; Να βγει αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ;», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο μεταξύ, νωρίτερα, ένα tweet, αρκούσε για να ρίξει «λάδι στη φωτιά». Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ακούγοντας τα όσα έχουν πει ο Κυριάκος Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Σοφία Βούλτεψη, λέει...
πως σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στην ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε δηκτικά πως τέτοιου είδους δηλώσεις «Θα τον πάνε (σ.σ. τον ΣΥΡΙΖΑ) στο 50%!». Δείτε το tweet του Γ. Μανώλη:
μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive