Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας κλείδωσαν μέσα τη διοίκηση και απαιτούν τα δεδουλευμένα τους

Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας κλείδωσαν μέσα τη διοίκηση και απαιτούν τα δεδουλευμένα τους
Τεταμένο είναι το κλίμα στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων έχουν κλειδώσει από το πρωί τον πρόεδρο, τους μετόχους και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία τους ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Όπως υποστηρίζουν η διοίκηση τους χρωστά δεδουλευμένα 15 μηνών και απέκλεισαν τις εισόδους των Ναυπηγείων με αυτοκίνητα και ανθρώπινες αλυσίδες. Μάλιστα...
διαμηνύουν δε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν πάρουν απάντηση. Η Διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας επιχειρηματολογεί ότι δεν έχει βρεθεί λύση ακόμη με το υπουργείο Άμυνας και γι' αυτό δεν μπορεί να καταβάλει τα χρεωστούμενα. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την διοίκηση των Ναυπηγείων να ζητούν από τους εργαζόμενους να συναντηθούν με τα μέλη του Δ.Σ. και να απελευθερώσουν την είσοδο, ώστε να αποχωρήσουν όσοι επιθυμούν και τους διαμαρτυρόμενους να αρνούνται αυτή τη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive