Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ 175 ΨΗΦΟΥΣ – ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!. Γράφει ο Αντίοχος.

0001111

Τρεις φορές μέχρι τώρα, έχω ρωτήσει ανθρώπους που ξέρουν, τι μπορεί να συμβεί στην περίπτωση που ο «εισαγγελέας των φυλακών» (φον Αντωνάκης…) απαγορεύσει την συμμετοχή των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην προεδρική εκλογή κι αν ο αριθμός 180 είναι δεσμευτικός για την εκλογή προέδρου, ή επιδέχεται… εκπτώσεις. Και τις τρεις φορές έχω πάρει την ίδια απάντηση (ότι οι 180 είναι απαραίτητοι), αλλά εγώ δεν πείθομαι και με κάθε ευκαιρία ξαναρωτάω…

Βεβαίως, το έχω διαβάσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, γνωρίζω πολύ καλά τι προβλέπει για την εκλογή προέδρου, αλλά ρωτάω και ξαναρωτάω γιατί σ’ αυτή την ξεφωνημένη ΧΟΥΝΤΑΡΑ των Σαμαροβενιζέλων που «κυβερνούν» (ως αχυράνθρωποι των διεθνών τοκογλύφων…) κατακουρελιάζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους, δεν είναι δυνατόν να έχει κανείς εμπιστοσύνη…
Και να που έσκασε η… μπόμπα! Σύμφωνα με «διαρροή» που προφανέστατα έγινε από τα σκοτεινά υπόγεια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, οι χουντικοί ετοιμάζονται να βγάλουν πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους, με 175 (!!!) βουλευτές, θεωρώντας ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές δεν ανήκουν στο «όλον» των βουλευτών και προκαταλαμβάνοντας ότι ο «εισαγγελέας των φυλακών» δεν πρόκειται να τους δώσει άδεια να παραστούν στις ψηφοφορίες!!! Ιδού η διαρροή:
«Απίστευτη πρόταση Βενιζέλου για τους 180- άφησε άφωνο τον πρωθυπουργό- ο ρόλος της ΧΑ
Έκπληκτος ο κ. Σαμαράς σε πρόσφατη συνάντηση τους ο κ. Βενιζέλος του είπε
«Δεν χρειάζονται 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος Μπορεί και με λιγότερους»
Ο πρωθυπουργός αρχικά νόμιζε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το είπε έτσι σαν αστείο ,αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι σοβαρολογούσε.
Και έτσι έγινε η σχετική συζήτηση ως εξής: Στο άρθρο 32 του Συντάγματος ορίζεται ότι στην τρίτη προσπάθεια εκλογής του Προέδρου απαιτούνται να ψηφίσουν για να βγει ο πρώτος πολίτης της χώρας την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του ΌΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Αν λάβουμε ως όλον τους 300 βουλευτές η πλειοψηφία είναι οι ψήφοι από τους 180
Όμως ο κ. Βενιζέλος θεωρεί ότι δεν είναι  Δημοκρατικό να λογίζονται στο ΟΛΟΝ και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής γιατί είναι προφυλακισμένοι και κυρίως γιατί η εισαγγελέας δεν τους επιτρέπει να παραστούν στις εργασίες του Κοινοβουλίου.
Κατά τον κ. Βενιζέλο δεν αποτελούν μέρος του ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ
Έτσι θα πρέπει να αφαιρεθούν από τους 300 και κατά συνέπεια τα τρία πέμπτα δεν είναι οι 180 αλλά 292 αφού στις φυλακές είναι 8 βουλευτές.
Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον δεν αλλάξει κάτι μέχρι την ημέρα εκλογής Προέδρου απαιτούνται να ψηφίσουν υπέρ 175 βουλευτές».

Και βέβαια, η διαρροή έγινε επίτηδες, για να μετρηθούν οι αντιδράσεις. Κι εδώ να δούμε τις… κοπέλες του ΣΥΡΙΖΑ, που έκαναν γαργάρα την πρόσφατη απαγόρευση της παρουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών στη συζήτηση και ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση, με την οποία απαγόρευση η συγκυβέρνηση χρειαζόταν, όχι 151 αλλά μόλις 146 ψήφους υπέρ της! Αν περάσει τέτοια μεθόδευση και μείνουν οι Σαμαροβενιζέλοι στην εξουσία μέχρι τον Ιούνιο του… 2016, όχι κυβέρνηση δε θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, αλλά ούτε στη βουλή δε θα μπει!
(ΥΓ) 1: Πάντως, μέχρι ώρας ΚΑΝΕΝΑ κόμμα του… συνταγματικού τόξου (συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ…) δεν έχει βγάλει άχνα! Αν σας λέει τίποτα αυτό…
(ΥΓ) 2: Στην δε επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (παρότι η διαρροή έκανε το γύρο των ιστοσελίδων – κάποιες το είχαν και πρώτο θέμα), ούτε λέξη οι κυρίες! Άρα, εδώ έχουμε να κάνουμε με συμπαιγνία Σαμαρά-Τσίπρα και λοιπών συστημικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive