Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κορυδαλλός και οι «170″… Θα έχουμε εξελίξεις…

Η Χρυσή Αυγή, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κορυδαλλός και οι «170″… Θα έχουμε εξελίξεις…ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Κάτι μου λέει ότι ετοιμάζονται προφυλακίσεις και για υψηλόβαθμα μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά και για βουλευτές του κόμματος που δεν έχουν περάσει τη βαριά πόρτα του Κορυδαλλού… Κι αυτό μετά το πόρισμα Ντογιάκου αλλά και κάποιες λεπτομέρειες-φωτιά που μου μεταφέρονται με αξιοπιστία!!..Ένα από τα πιθανά σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση αφορά τον τελικό αριθμό των βουλευτών που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αποκλείοντας τους 18 βουλευτές της Χ.Α –έχοντας τους θέσει εκτός δημοκρατικού τόξου- ο αριθμός τους δεν θα προσμετρηθεί !! Έτσι, από τους 282 εναπομείναντες που θα ψηφίσουν θα πρέπει να 
συγκεντρωθεί τελικά ο μαγικός αριθμός των 170 βουλευτών!!
Όμως αυτό θα πρέπει να το αποφασίσουν εγνωσμένης αξίας συνταγματολόγοι, καθηγητές με θεσμική ιδιότητα , υψηλού κύρους , που θα πρέπει να σταθμίσουν τα γεγονότα.
Με τους 170 η κυβέρνηση θα έχει ευκολότερο έργο και θα μπορεί να τελειώνει τη δύσκολη υπόθεση για την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας παρατείνοντας τη θητεία της για δυο επιπλέον χρόνια.
Αν αντιδράσει ο κ. Τσίπρας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο –καθώς η κατάσταση με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγει από το δικό του έλεγχο- τότε θα έχει να αντιμετωπίσει από τη συγκυβέρνηση ερωτήματα του τύπου :
-Θέλετε κ. Τσίπρα να προσμετρηθούν οι Ναζί της Χρυσής Αυγής;
-Ταυτίζεστε με τους ακροδεξιούς που έχουν συστήσει εγκληματική οργάνωση;

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε εξελίξεις!!
Τώρα, εάν ο κορυφαίος συνταγματολόγος αποφανθεί πως κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τους υφιστάμενους νόμους, ε, τότε τον βλέπω ως υποψήφιο για την… Προεδρία της Δημοκρατίας!!…Με πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive