Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΜΑ ! ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ο Αντώνης Μυλωνάκης από το ΕΧTRA 3! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κανάλι του Περιστερίου!

milonakisΑποχώρησε με τη σειρά του και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Μυλωνάκης από το Εxtra 3, όπως ο ίδιος αποκάλυψε απόψε μετα το δελτίο ειδήσεων. Έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές σε άλλες “πολιτείες”. Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Μυλωνάκης παρουσίαζε το “Αποκαλυπτικό δελτίο” του Extra 3 μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου που έκλεισε με το Blue Sky. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κανάλι του  Περιστερίου. Όπως φαίνεται το Εxtra 3 αλλάζει γραμμή πλεύσης αφού πλέον το δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος. http://www.makeleio.gr/

3 σχόλια:

  1. Ναι και θα μπορεί να ονομάσει την εκπομπή του " ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ! ΑΠ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ! ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ? ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΟΛΗ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εννοείς τον "προδότη" , όχι , δεν είναι στρατιωτικός , έφεδρος αξιωματικός - δόκιμος - ήταν σε κείνη την μονάδα πού συσκευάζανε τ' αλεξίπτωτα . Έχει βγάλει ένα απ' αυτά πού σήμερα λέγονται ΙΕΚ νομίζω . Όχι κρατικό δηλαδή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive