Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Το επετειακό logo της ΝΔ για τα 40 χρόνια (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;) (φωτό). Να είναι και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ της!!

νδ
Επετειακό logo της για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυσή της, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα, ξεκίνησε να λειτουργεί επετειακό site.  "Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά, από σήμερα (22 Σεπτεμβρίου 2014) ανοικτές συμμετοχικές και διαδραστικές δράσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της....

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη της ιστορικής προσφοράς της από το 1974 έως και σήμερα. Καθώς επίσης και η εξωστρέφεια του νέου οράματος για τη Νέα Δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα και τη Χώρα.
Το μήνυμα των εκδηλώσεων συμπυκνώνεται στη φράση «40 χρόνια για την (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;;) Ελλάδα» αναφέρει η ανακοίνωσή του κόμματος.
Οι δράσεις περιλαμβάνουν επετειακό logo, ανοικτές εκδηλώσεις, ειδική παρουσία στο διαδίκτυο και παράλληλες ενέργειες.
40-xroniand
Ειδικότερα, από σήμερα ξεκινά στο διαδίκτυο διαδραστική ενέργεια που θα εκτελείται μέσω του 40xronia.nd.gr, όπου οι χρήστες μπορούν να αναρτούν ψηφιακό, κυρίως φωτογραφικό, υλικό από τις στιγμές τους που συνδέονται με τη Νέα Δημοκρατία. Σχετικό κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους Νεοδημοκράτες με την φράση: «Είσαι κομμάτι της Ιστορίας».
Μέσω του διαδικτύου θα κοινοποιούνται επίσης κάρτες με ιστορικές φράσεις των Προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, posters, ανέκδοτο έως σήμερα φωτογραφικό υλικό.
Όσον αφορά στις παράλληλες ενέργειες, περιλαμβάνονται έκθεση φωτογραφικού υλικού, επετειακό video,ειδική έκδοση για τα 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία και επετειακό pin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive