Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Την παραίτηση Σαμαρά ζητά ο Τζιτζικώστας. "Τσάμπα μάγκας είναι", λέει ο Παπαμιμίκος

Την παραίτηση Σαμαρά ζητά ο Τζιτζικώστας   Να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ώστε να διευκολύνει την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας κάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, τον Αντώνη Σαμαρά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, προτείνοντας κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής.  Μιλώντας στον στον Αlpha 989 για τις πολιτικές εξελίξεις, έκανε γνωστό πως δεν υπήρξε επικοινωνία ούτε την ημέρα της εκλογής του με τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως ο Α. Σαμαράς έχει προφανώς πιο σοβαρά πράγματα να κάνει και τόνισε ότι το εννοεί και δεν αφήνει υπαινιγμούς.  Αντίθετα, όπως είπε, έχει καθημερινή επικοινωνία με μεγάλα και μικρά στελέχη της ΝΔ.  Ο κ. Τζιτζικώστας άφησε επίσης αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ...
με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος λέγοντας πως «σήμερα η ΝΔ έχει χάσει το δρόμο της και τον προσανατολισμό της» και υποστήριξε πως παρεκκλίνει από τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 
Απέδωσε την απουσία του από τις εκδηλώσεις του κόμματος στην ιδιότητά του ως περιφερειάρχη. «Έχω βάλει την κομματική ταυτότητα στο συρτάρι», τόνισε. Πρίν λίγο ο γραμματέας της ΝΔ επιτέθηκε έντονα στον Τζιτζικώστα στον REAL FM, λέγοντας τον "ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ" και άλλα μύρια όσα εναντίον του που θα κάνουν ΜΕΓΑΛΟ ντόρο και θα αναρτήσουμε σε λίγο. 

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive