Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε από τι πάσχει τελικά -εκτός απο τρέλα- ο Κιμ Γιονγκ Ουν (Φωτογραφίες)

Διαβάστε από τι πάσχει τελικά ο Κιμ Γιονγκ Ουν (Φωτογραφίες)

Τεράστια ερωτηματικά συνοδεύει την απουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν από τη δημόσια ζωή τις τρεις τελευταίες εβδομάδες πυροδοτώντας κύκλο εικασιών αναφορικά με την υγεία του. Μάλιστα, κάποιοι υποστήριξαν πως κινδυνεύει ακόμα και η ζωή του την ώρα που οι πληροφορίες έφταναν κυριολεκτικά...
με το σταγονόμετρο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Chosun Ilbo, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας βρίσκεται σε νοσοκομείο, αυστηρά φρουρούμενος, έπειτα από εγχείρηση για κάταγμα και στους δύο αστραγάλους. 
Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο 31 ετών ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει αυξήσει κατά πολύ το βάρος του, φτάνοντας τα 120 κιλά. Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεών πως ο «ελέω θεού» ηγέτης έπαθε τα κατάγματα εξαιτίας των πολλών και εξαντλητικών περιοδειών που έκανε καθημερινά στη χώρα του.

Οι μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ αναφέρουν ότι το κρατικό νοσοκομείο της Πιονγκγιάνγκ φρουρείται από την προσωπική ασφάλεια του ηγέτη της Βόρειας Κορέας ενώ οι ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τον επισκέπτονται καθημερινά. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η λατρεία του για το καλό φαγητό ιδιαίτερα στο ελβετικό τυρί έμενταλ, αλλά και στο ποτό, οδήγησαν τον βοριοκορεάτη ηγέτη σε ανεξέλεγκτη παχυσαρκία ενώ πάσχει και από ουρική αρθρίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive