Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ



Έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια από την υπαγωγή της Ελλάδος στους όρους του Α' Μνημονίου της 10ης Μαΐου 2010 - της δανειακής σύμβασης της Εθνικής υποτέλειας των 110 δις ευρώ που υπέγραψε η ανάλγητη Ελληνική κυβέρνηση με τη τρόικα.  Oι πολιτικοί μας ηγέτες διαβεβαίωσαν τον Ελληνικό λαό, ότι η επαχθής Α' δανειακή σύμβαση και το περιβόητο PSI της Β' δανειακής σύμβασης των 130 δις ευρώ, που συνοδεύτηκαν από τα άκριτα μέτρα λιτότητας της κοινωνικής εξαθλίωσης, είναι αναγκαίες για τη «σωτηρία της χώρας από την χρεοκοπία» και την παραμονή της πολύπαθης Ελλάδος στη ζώνη του Ευρώ, έστω και χρεωκοπημένη!...
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υπέρογκη δανειακή σύμβαση των 130 δις ευρώ που αφορούσε τις κολοσσιαίες ζημιές του χρηματοπιστωτικού συστήματος, κυρώθηκε με νόμο του κράτους το βράδυ της αλησμόνητης 13ης Φεβρουαρίου 2012, όταν υπερψηφίσθηκε από την Βουλή, ενώ το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί σε πραγματικό πεδίο μάχης και ορισμένα κτίρια τυλίχθηκαν στις φλόγες, καθώς η οργή του κόσμου υπερέβη τα όρια της.
Η διαίσθηση του απλού πολίτη, (που τόσο υποτίμησαν τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί ηγέτες), ότι η χώρα θα ετίθετο σε μακροχρόνια υποτέλεια στους διεθνείς δανειστές της χωρίς προοπτικές ανάπτυξης, δεν ήταν διόλου λανθασμένη.
Δυστυχώς οι πολιτικοί μας ηγέτες έθεσαν την σύγχρονη Ελλάδα με φαυλότητα, βορά της διεθνούς τοκογλυφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive