Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Φυσικός χυμός που εκτινάσσει την τεστοστερόνη στα ύψη

Αν θέλετε να απογειώσετε τις επιδόσεις σας στο σεξ και να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση, η επιστήμη, για άλλη μία φορά, έχει τη λύση!
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret στο Εδιμβούργο, κατέληξαν μετά από έρευνα σε ένα συγκεκριμένο φυσικό χυμό, ο οποίος κατατάσσεται και με διαφορά μάλιστα, στη λίστα με τα top αφροδισιακά! 
Οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στο γεγονός ότι επηρεάζει δραστικά την αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης, γνωστής και ως ορμόνης του σεξ. Πρόκειται για το χυμό του....
 ροδιού, καθώς, σύμφωνα με τους ερευνητές, μόλις ένα ποτήρι την ημέρα αρκεί για θεαματικά αποτελέσματα!
Για τις ανάγκες της μελέτης τους, οι ερευνητές συνεργάστηκαν με 58 εθελοντές, ηλικίας 21 έως 64 ετών. Τόσο κατά την έναρξη της μελέτης όσο και μετά την ολοκλήρωσή της, όλοι τους υποβλήθηκαν σε μέτρηση της τεστοστερόνης στο αίμα.
Όπως διαπιστώθηκε, όλοι οι συμμετέχοντες μετά από δύο εβδομάδες παρουσίαζαν «σημαντική αύξηση» στα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα τους και συνακόλουθα και αύξηση στην ερωτική επιθυμία. Χαρακτηριστικά, η τεστοστερόνη αυξήθηκε από 16% έως και 30%, ενώ όλοι οι εθελοντές παρουσίασαν μείωση της αρτηριακής τους πίεσης.
Παλαιότερες μελέτες έχουν καταδείξει πολλές ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η προστασία από τις καρδιοπάθειες, πολλές μορφές καρκίνου, ακόμη και την οστεοαρθρίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive