Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΑΓΩΔΙΑ & Ανείπωτος θρήνος στο Π.Φάληρο: Μητέρα 2 παιδιών η άτυχη 44χρονη

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την τραγωδία στην γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, όπου το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασε πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα πολυκατοικίας στην οδό Ιπποκράτους 4, με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή της μια γυναίκα κι ένας πυροσβέστης.
Πρόκειται για την 44χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, μητέρα δύο παιδιών....
η οποία εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και άφησε την τελευταία της πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Στο πατάρι του καταστήματος εγκλωβίστηκε και η ηλικιωμένη μητέρα της 44χρονης, την οποία ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έγκαιρα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε εκείνη την ώρα, έφτασε στην πολυκατοικία και έντρομος έδωσε τα κλειδιά του δεύτερου ορόφου στους πυροσβέστες, λέγοντάς τους ότι είναι εγκλωβισμένη μια γυναίκα. Ο άτυχος πυροσβέστης, ετοιμαζόταν πολύ σύντομα να παντρευτεί την αγαπημένη του. Με ηρωισμό, κατάφερε να εντοπίσει την γυναίκα, όμως δεν μπόρεσε να την σώσει και έπεσε κι εκείνος την ώρα του καθήκοντος, αφού τελείωσε το οξυγόνο στη φιάλη που είχε μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive