Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κουβέλης : Tραβάτε με εσείς και ας κάνω πως εγώ δεν θέλω!

Samaras-Venizelos-Kouvelis-ekso-apo-MAKSIMOU

Τι και αν φωνάζουν δήθεν μερικοί Δημαρίτες Βουλευτές  που προσπαθούν να πιάσουν στασίδι στα έδρανα του Σύριζα ,τι και αν λένε κάποιοι για ευτελισμό του τρόπου εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας …Κανείς όμως δεν προτείνει την εκλογή απο το Λαό άσχετα αν οι δήθεν Δημοκράτες κάνουν λόγο για ώριμη Δημοκρατία !
Αποτέλεσμα το βλέπουν όλοι και το θέλουν όλοι να έρχεται … Ο Μπαρμπαφώτης θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος  στη Χώρα που ανθεί φαιδρά Πορτοκαλέα!
Οι νυν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ βλέποντας το Χάος να έρχεται σκέφτονται ότι βουλευτική έδρα δεν ξαναβλέπουμε με τίποτα ,τους ακολουθούν και οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές που μπροστά στον κίνδυνο της μη επανεκλογής τους …μην» ακούω άλλα χαζά» θα ρίξουν λευκή πετσέτα για το καλό του Έθνους !
Τι και κάποιοι στη ΔΗΜΑΡ δείχνουν να προβληματίζονται …Αυτοί απλώς λοξοκοιτάνε προς Σύριζα μεριά βλέποντας το μπόνους των 50 εδρών και φωνάζουν στη νύφη να τα ακούει η πεθερά !
Σοβαρός προβληματισμός υπάρχει και στους ΑΝΕΛ και αυτά που λέει ο φίλος μας ο Τέρενς περί Μουζαχεντίν είναι ντουφεκιές στον αέρα …Αντε τώρα που έμαθαν κάποιοι στα προνόμια να το γυρίσουν στα κουπόνια!
Οπότε η εκλογή του Μπαρμπαφώτη είναι μονόδρομος και βολεύει πολλούς που θα παραμείνουν βουλευτές και τα επόμενα δύο χρόνια …Τα υπόλοιπα είναι για να τα ακούνε τα κορόιδα ,εξάλλου ο Κυρ Φώτης δεν αποκλείει (τίπουτας.)…Για δείτε τι είπε στην Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ !
Στον χρόνο του και σε συνάρτηση με τις πολιτικές εξελίξεις και την ακολουθούμενη πολιτική το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας , ανέφερε στη Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο.
Τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια, τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τα σενάρια περί υποψηφιότητας του, για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ζητώντας να σταματήσει το μικροκομματικό παιχνίδι, όπως είπε με τους θεσμούς.
Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, που συνεδριάζει για να καθορίσει τίς διαδικασίες και τον χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου του κόμματος, ο Φώτης Κουβέλης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα σενάρια περί υποψηφιότητας του για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μή αποκλείοντας κανένα ενδεχόμενο επανέλαβε τη θέση του ότι το θέμα δεν είναι του παρόντος και πώς θα πρέπει να αντιμετωπισθεί στον κατάλληλο χρόνο και σε συνάρτηση με την πολική συγκυρία που θα διαμορφωθεί και τίς ασκούμενες πολιτικές (Γιατί νομίζεται οτι έπιασε πρεμούρα τους Βενιζέλου και Σαμαρά να ψηφίσουν το Αντιρατσιστικό) ενω ζήτησε να σταματήσει το μικροκομματικό παιχνίδι, όπως είπε με τους θεσμούς.
«Πρώτον, κανένα παιχνίδι με τους θεσμούς δεν είναι αποδεκτό. Κανένα κομματικό μικροσυμφέρον δεν μπορεί να κατισχύσει των θεσμών. Η ελληνική δημοκρατία είναι μία ώριμη δημοκρατία που έχει σταδιακά κατακτήσει με το χρόνο το επίπεδο.
Δεύτερον, το θέμα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας είναι ζήτημα ευρύτερων συναινέσεων. Θα κριθεί στον κατάλληλο χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive