Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο γάμος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με τον αγαπημένο του θα γίνει εντός του έτους. Αντε βρε, με το καλό. Και καλούς ... απογόνους

Picture

Πριν από μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τον παντρευτεί.

Ο Μπετέλ έγινε πρωθυπουργός το Δεκέμβριο του 2013 έχοντας ήδη παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ. Οι δυο τους εμφανίζονται συχνά μαζί...
σε ανεπίσημες και επίσημες εκδηλώσεις, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σύντομα θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου. 

Ο Ξαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδές, μάλιστα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου έγραψε σχετικά στο twitter: «Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... πουσταριών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του». 

Στη συνέχεια έγινε ο γνωστός χαμός των θετικών ή αρνητικών σχολιασμών, μέχρι και του ίδιου του Μπετέλ που του σχολίασε ότι δεν καταλαβαίνει ελληνικά -παρότι σπούδασε στην Ελλάδα- και γενικά άρχισε πάλι να επικρατεί το γνωστό μπάχαλο του διαίρει και βασίλευε, από δω οι σκληροπυρηνικοί που τους αποκαλούν "ομοφοβικούς" και από την άλλη οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων της "διαφορετικότητας".
 
Έτσι για μια ακόμα φορά βλέπουμε το ίδιο έργο σπαγγέτι με Ινδιάνους και καουμπόυδες και τους πολίτες να χωρίζουν σε αντίθετα στρατόπεδα. 
Αργότερα ο Ν. Νικολόπουλος ξανάγραψε: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ», ενώ στη συνέχεια δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο  "Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στη λογική της gay ατζέντας την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν"
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να τακιμιάσω με πολιτικούς καριέρας, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσω ότι έχει δίκιο πως η οικογένεια είναι ο στόχος. Είναι περισσότερο από οφθαλμοφανές ότι σε μια χώρα, ήπειρο, πλανήτη που πάσχει από υπογεννητικότητα και οι πληθυσμοί γερνάνε το να κάνεις προπαγάνδα τους γάμους των ομοφυλοφίλων ως ίσα δικαιώματα δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο στόχος. Κι άλλη υπογεννητικότητα! Κι άλλη μείωση πληθυσμού κι ένας επερχόμενος Κοινωνικός και Οικονομικός Αρμαγεδδών  

Κι από την άλλη μου γεννιέται μια μεγάλη απορία: Τι είναι Σοδομισμός; Σύμφωνα με το βικι: «Ο όρος σοδομισμός (μερικές φορές απαντάται και ως σοδομία) είναι ένας νομικός όρος ο οποίος περιγράφει ανθρώπινες σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες δεν αποσκοπούν στην τεκνοποίηση. Ο όρος είναι γνωστός και ως παρά φύσιν ασέλγεια.
Σ' αυτές περιλαμβάνονται κυρίως το πρωκτικό σεξ και δευτερευόντως το στοματικό σεξ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και η κτηνοβασία. Ο σοδομισμός αφορά και στα δύο φύλα, καθώς δεν γίνεται διάκριση σε ενεργητική ή παθητική σεξουαλική πράξη. Η ετυμολογία της λέξης προέρχεται από τη βιβλική πόλη Σόδομα, την οποία ο Θεός κατέστρεψε εξαιτίας της ακολασίας των κατοίκων της.»
Άρα μέχρι τώρα ο Σοδομισμός, που ονομάστηκε έτσι από τον ακόλαστο βίο της πόλης Σόδομα, που αναφέρεται σε σεξουαλικές πράξεις που ΔΕΝ αποσκοπούν στη δημιουργία οικογένειας, αλλά καθαρά απόλαυσης σαρκικής, θεωρείτο κάτι το καταδικαστέο. Τώρα πως φύγαμε από αυτό και φτάσαμε στο να μην μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά τις απόψεις σου γι' αυτό, ούτε καν να το σχολιάσεις και να κινδυνεύεις με φυλάκιση και υψηλά πρόστιμα και να πρέπει να αναγνωρίσεις τον επίσημο γάμο αυτών που εξασκούν κατ' επανάληψη την πρακτική αυτή, δεν καταλαβαίνω τι μεσολάβησε! Πόση αδιαφορία μεσολάβησε; Πόσο χάθηκε η προσοχή χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, λίγο λίγο στο βωμό της υλικής και μόνο ικανοποίησης; Ο αμερικανοσιωνιστικός λαμπρός χώρος της σόου μπιζ και τα μήντια έβαλαν μια χαρά το χεράκι τους!
Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, είτε πρόκειται για κανονικά ζευγάρια είτε όχι. Είναι η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ κρεβατοκάμαρα και δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει, δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά ο γάμος είναι η ένωση ενώπιον Θεού και ανθρώπων, είτε είναι θρησκευτική είτε όχι. Που σημαίνει ότι οι δυο άνθρωποι που παντρεύονται ΒΓΑΙΝΟΥΝ από την κρεβατοκάμαρα και ανακοινώνουν ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΏΡΟ που λέγεται κοινωνία, ότι μοιράζονται τα πάντα και φυσικά κοιμούνται μαζί. Και η κοινωνία πρέπει να το αποδεχτεί. Έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. 
Με την ίδια όμως λογική, αν πρέπει να δεχτούμε τους γάμους των ομοφυλοφίλων, θα πρέπει να δεχτούμε και την επισημοποίηση και κοινοποίηση ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ πρακτικών και προτιμήσεων, όλων των ζευγαριών, ακόμα και των ετερόφυλων. Από μαστίγια και δονητές, μέχρι τα λάμα στους γερμανικούς οίκους ανοχής και ό,τι άλλο βάζει ο νους. Και ο Σοδομισμός να γίνει επίσημη πρακτική και αναγνωρισμένη.
Πάντως βλάκες δεν ήταν οι παλιοί. Τον Σοδομισμό τον θεωρούσαν ανάρμοστο τόσο για λόγους υγιεινής, αλλά το βασικότερο, γιατί δεν γεννιόντουσαν παιδιά! Ναι, παιδιά!!! Ήταν η περίοδος που όλοι ήθελαν και αγαπούσαν τα παιδιά και δεν τα έβλεπαν σαν πρόβλημα και πως να τα εξοντώσουν ή πως να μην τα φέρουν καν στη γη. Τώρα τι να ευχηθεί κανείς σε ένα ομόφυλο ζευγάρι; Να ζήσετε και καλούς....; 
Κράτησε μου ένα με πουά, που έλεγε και ο Ηλιόπουλος!

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive