Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ε, καλά τώρα, την είχαμε όλοι την αγωνία μας. Έλενα Ράπτη-Λούκας Γιώρκας: Παντρεύονται;


Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας σταμάτησαν πια να κρύβονται από τα φλας των παπαράτσι και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και έχουν γίνει πραγματικά αχώριστοι. Σύμφωνα με τα parapolitika αποκαλύπτουν ότι η όμορφη βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του τραγουδιστή, ο οποίος την έκανε για πρώτη φορά να σκέφτεται σοβαρά τον γάμο.... Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως η Έλενα έχει εκφράσει πολλές φορές την ανάγκη δημόσια να αποκτήσει τη δική της οικογένεια με πολλά παιδιά που αγαπάει πολύ. Γι” αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην προσπάθεια να γίνεται...
ό,τι είναι δυνατόν ώστε να εκλείψει το φαινόμενο της σεξουαλικής βίας –και όχι μόνο- σε παιδιά. Όσο για τον γάμο της με τον Λούκα Γιώρκα, μακάρι σύντομα να τη δούμε νυφούλα στο πλευρό της μιας και είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive