Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΜΥΛΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΜΕ ΤΗ .. ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ!! ΒΙΝΤΕΟ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πως εκείνοι που άρθρωσαν λαϊκίστικο λόγο θα επιστρέψουν στη Ν.Δ.» δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega εξέφρασε τις επιφυλάξεις του από τα «γαλάζια» στελέχη που απευθύνουν κάλεσμα το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να επιστρέψουν τα στελέχη που έχουν φύγει από την κεντροδεξιά παράταξη.
«Το ποιος θα έρθει στη Ν.Δ. δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολιτικού παζαριού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να καθίσω στα ίδια έδρανα με ανθρώπους που έφυγαν από το κόμμα και βρέθηκαν απέναντί μας. Δεν θα μπω στη διαδικασία ονοματολογίας. Κάποιοι επέλεξαν να φύγουν και να κάνουν δικούς τους κομματικούς σχηματισμούς....

Τα πρόσωπα έχουν τη σημασία τους, αλλά δεν κάνουμε ποδοσφαιρικές μεταγραφές. Πρέπει να εξετάσουμε ποια είναι η Ν.Δ. και ποιος πρέπει να επιστρέψει πίσω σ’ αυτήν» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Από τα δεξιά της Ν.Δ. αρθρώθηκε ένας λόγος αναχρονιστικός, παλαιοκομματικός και εγώ πιστεύω ότι δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτό. Κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έκαναν καλό στη Νέα Δημοκρατία».

Νέο άνοιγμα Άδωνι σε ΑΝΕΛ και Χαϊκάλη
«Το 2015 θα είναι ο πρώτος χρόνος που θα δούμε βελτίωση στην καθημερινότητά μας, εάν δεν ανατραπεί η κυβέρνηση και εάν εκλέξουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην πρότασή του περί επιστροφής παλιών στελεχών της ΝΔ στο κόμμα, τόνισε ότι ο ίδιος «δεν έχει μιλήσει για πρόσωπα, αλλά έκανε μια πολιτική ανάλυση ως προς την αλλαγή των συσχετισμών μετά την παύση του μνημονίου».

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΔ από realmedialive

«Είναι ώρα συσπείρωσης της δεξιάς. Εφόσον η ελληνική δεξιά διασπάστηκε λόγω μνημονίων, τώρα πρέπει να ξαναθυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Έκανε ταυτόχρονα άνοιγμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά στον Παύλο Χαϊκάλη λέγοντας πως ο τρόπος που έθεσε ο βουλευτής το θέμα δηλαδή πρόσωπο ευρείας αποδοχής για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον βρίσκει σύμφωνο. 

Καράμπελας: "Τα άκρα δεν χρειάζονται επαναπροσδιορισμό"

«Τα άκρα είναι άκρα και δεν χρειάζονται επαναπροσδιορισμό», 
έγραψε ο Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καράμπελας στο λογαριασμό του στο 

twitter
, σχολιάζοντας το άνοιγμα του κόμματος προς πρώην στελέχη του. 
Με μια πρόταση που παραπέμπει στην δήλωση του Κώστα Καραμανλή «δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα» ο βουλευτής της Ν.Δ. παίρνει άμεσα και ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα, δείχνοντας με την σειρά του ότι η επιστροφή στελεχών στη Ν.Δ., ακόμη και φόντο την εκλογή Προέδρου της Ν.Δ. πρέπει να γίνει... προσεκτικά.

1 σχόλιο:

  1. ελπίζω οι δηλώσεις ανοιχτομάτη,να κάνουν τον καρατζαφερη να το ξανασκεφτει.ειδαλλως,ας αφήσει το κομμα στον πολατίδη,πλευρη και αιβαλιωτη και ας παει στο καλο!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive