Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

"Φαρμάκι" στάζει για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Καρατζαφέρης - Η...μαντεψιά του προέδρου του ΛΑΟΣ για την εκλογή ΠτΔ

"Θα κρατήσω τα "κλειδιά" του κόμματός μου". Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κόκκινη γραμμή για συνεργασία με ΝΔ- Προσκλητήριο για κοινή γραμμή με Πολύδωρα, Ζώη, Καμμένο

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ...
  • "Τα σενάρια περί επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα" δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
  • "Καμία συνομιλία δεν έχει γίνει με κανέναν για ενδεχόμενη συνεργασία" υπογραμμίζει για τη γαλάζια παράταξη
  • "Να αποκρούσουμε τους κομμουνιστές"
"Αυτή η πολιτική φέρνει τον κομμουνισμό στα πράματα, φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση" είχε πει στον Τόμσεν ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. εξαπέλυσε επίθεση στον Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον "Θεομπαίχτη" και "ότι στους πάντες τα πάντα" και προέβλεψε ότι "πιο εύκολο είναι να βρεθούν οι 180, παρά να βρει ο Τσίπρας τους 120".
"Προσπαθώ να βοηθήσω στη μη έλευση του ΣΥΡΙΖΑ" είπε και έθεσε ως προϋπόθεση για συνεργασία με τον Σαμαρά την αλλαγή πολιτικής. 
Μερικά σημεία που ζητά : 
-Να εξαφανίσουμε τον Τειρεσία
-Να δίνεται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για δύο χρόνια, να κινηθεί η αγορά
-Να πάρουμε μέτρα που βοηθούν την ανάπτυξη

5 σχόλια:

  1. ο χαζός του χωριού έχει γίνει ο προεδρος, πραγματικά αξιολύπητος, και αυτό διοτι η χοντροκεφαλα του δεν μπορει να καταλάβει 5 απλά πράγματα αλλά το χειρότερο είναι που θέλει όλα να γυρνούν γύρο απ τον ίδιο αντί να βλέπει τον εαυτό του σαν απλό στρατιώτη στον αγώνα, Κατά τα άλλα συνεχίζει τις ανοησίες περί σεισάχθειας και ενός ταμείου, ξέχασε μόνο να μας πει για την κατσίκα και την αγελάδα.
    Τελικά πολύ μα πολύ λίγος ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε σίγουροι ότι οι δικές σου προτάσεις είναι καλύτερες! Σε ακούμε.......

      Διαγραφή
    2. είχε θέσει 3 προυποθέσεις για να συμμετέχει στην κυβέρνηση παπαδήμου,για να προλειάνει το έδαφος αν αναγκαστεί να φύγει προφανως οπως και έγινε ...του την έφεραν!την δευτερη φορά,του πήραν τους βουλευτές,τριτη φορά γιατι επιχειρει να ξαναγλείψει τα σκ...α δεν μπορώ να καταλάβω...,πως του ηρθε οτι το παραμάγαζο μπορει να αλλάξει πολιτική;,δεν μπορω να καταλάβω τι ειναι αυτά τα περι συνεργασίας,για να μην βγεί ο τσίπρας,δεν καταλαβαίνει οτι οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ,δεν γινεται να ειναι δεκανίκια κανενός;ποσο μάλλον της ν.δ-πασοκ α.ε...

      Διαγραφή
  2. Εσύ τί θα έλεγες δηλαδή το λάθος από αυτά που είπε ποιό είναι ? Εσύ τώρα τί πρότεινες? Έχουμε γεμίσει αοριστολόγους γυρολόγους με άποψη σαν και σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Li4J9NWS46E N.Μιχαλολιάκος (X.A) :Σε μια άλλη πολιτική συνεργαζόμαστε με Ν Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive